Ajankohtaista

MAF Suomi valmistelee lentokoulutuksen kandidaattiohjelmaa, joka on suunnattu nuorille. Kandidaattiohjelmassa PPL-lupakirjan suorittanut nuori voi hakea jatkokoulutukseen MAF:n yhteistyölentokouluihin. Ohjelmaan hyväksyntä vaatii hyväksytysti abinitio-lentäjätestin suorittamista, jonka tarkoituksena on kertoa kandidaatille voisiko hän soveltua lentäjän ammattiin. PPL-lentokoulutuksesta on mahdollista saada merkittävää alennusta työskentelemällä MAF Suomen hyväksi koulutuksen aikana.
Malmin lentoaseman säilyttäminen erittäin tärkeä MAF:n toiminnan jatkon kannalta. Jos rakastat MAF:n työtä ja haluat, että suomalainen yhteiskunta ei tee kallista virhettä, varmista tulevissa vaaleissa, että ehdokkaasi ajaa tulevassa eduskunnassa Malmin lentoaseman säilyttämistä toiminnassa. Malmin lentoasema on MAF Suomelle hyvin tärkeä, sillä koulutamme ja rakennamme tukea MAF:n työlle juuri Malmin lentoasemalta käsin.
Perjantaina 20. helmikuuta vihittiin käyttöön MAF:n uusi koulutuskeskus Mareebassa Queenslandin pohjoisosassa.
Pyörremyrsky on tuhonnut useita taloja, sähkölinjat ovat poikki monin paikoin ja kaikki vesi on keitettävä ennen käyttöä alueella. On suoranainen ihme, että henkilövahingoilta on silti kuuleman mukaan säästytty, vaikka LAM oli luokan 4 myrsky.
Pyörremyrsky Lamin odotetaan kulkevan läheltä Nhulunbuyta, jossa suurin osa MAF:n toiminnoista tapahtuu, torstaina 19.2. Sen on arvioitu olevan luokan 4 pyörremyrsky, tuulen nopeus jopa 170 km/h.
MAF Suomen toimistolla Helsinki-Malmin lentoasemalla (hallirakennuksen 2. krs, käytävän perällä), suurinpiirtein kerran kuukaudessa klo 18-21. Illoissa on tarjolla mielenkiintoinen ilmailuaiheinen tai hengelliseen elämään liittyvä esitelmä, iltahartaus sekä hyvää seuraa pullan ja kahvin/teen/mehun kera.
RSS ATOM