Lahjoita tekstiviestillä MAF10E tai MAF20E numeroon 16350

Nyt voit auttaa MAF:n lentokoneita viemään apua, iloa ja toivoa lahjoittamalla helposti tekstiviestillä. MAF Suomi on solminut edullisen sopimuksen lahjoitustekstiviestipalvelusta. Lähettämällä tekstiviestin MAF10E numeeroon 16350 lähetät 10 euron arvoisen tekstiviestin ja lahjoitat MAF:n työlle. Vaihtoehtoisesti voit lähettää myös 20 euron arvoisen lahjoitustekstiviestin MAF20E.

 

Lähettämällä tekstiviestin MAF10E tai MAF20E numeroon 16350 voit lahjoittaa kaikkien suurimpien suomalaisten puhelinoperaattorien liittymistä. Tekstiviestilahjoituksien osalta arvonlisäverokäytännöt ovat muuttuneet niinpä tekstiviestilahjoitus on nyt edullinen ja hyvä tapa lahjoittaa. Kustannussyistä MAF Suomi ei omista omaa numeroa tekstiviestilahjoituksille, vaan käytämme jaettua numeroa 16350 tekstiviestilahjoituksille. Samaa numeroa käytetään muidenkin orgnisaatioiden palveluiden ja maksujen välittämiseen.

 

Tekstiviestissä avainsananalla MAF10E tai MAF20E tehty lahjoitus ohjautuu MAF:n työlle ja lahjoittajan numero tulee vain MAF Suomen tietoon. Saamiensa yhteystietojen avulla MAF Suomi kiittää lahjoittajia ja tiedoittaa MAF:n tekemästä työstä. Kiitos lahjoituksestasi!