Katso video MAF:n avustustyöstä Nepalissa. 

MAF:n kone ehti ennen kuolemaa

Neljän tunnin kävely syrjäiseen kalastuspaikkaan Papua Uusi-Guineassa maksoi Seiyelle melkein hänen hengensä. Kun kuoleman käärme (edolo tok plesin kielellä säiabë) puri häntä jalkaan, Seiye tappoi käärmeen - mutta hän tiesi näiden käärmeiden kuolettavasta uhasta. Kaikki kuoleman käärmeiden (engl. death adder) sukuun kuuluvat käärmelajit Papua Uusi-Guineassa ja Australiassa ovat erittäin myrkyllisiä. Niiden salamannopeassa puremassa myrkkyhampaiden kautta erittyy voimakasta hermomyrkkyä, joka aikaansaa lopulta uhrin hengityksen lamaantumisen ja kuoleman. "Jumala, jos sinä haluat minun kuolevan, minä kuolen..." Lue lisää.

Kuvia MAF:n työstä

Lähestyminen Etelä-Sudanissa Aarno Alanteen kyydissä. Kuva Antti Miettinen ja MAF Finland.Mongolia Perhemoottoripyörä Tsagaannuurissa lennon jälkeen 2004 Kuva Janne Ropponen ja MAF FinlandGA8 Airvan mittaritaulu, Arnhem Land Australia. Kuva Jussi Valkeajoki ja MAF Finland.
Alkuperäiskansan seremononia Milingimbissä, Arnhem Land Australia. Kuva Jussi Valkeajoki ja MAF Finland.MAF Finlandin uusi lentokone Cessna 172 noudettiin Maarianhaminasta kesällä 2008 Kuva MAF Finland ja Antti Miettinen Australialaisvalmisteinen GA Airvan -lentokone ilmassa, Arnhem Land Australia. Kuva Jussi Valkeajoki ja MAF Finland.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.
MAF:n lentoja todella tarvitaan