MAF lentää elämän puolesta joka päivä vaikeakulkuisilla tai turvattomilla alueilla kehitysmaissa yli 130 lentokoneella. Nyt sinullakin on mahdollisuus tutustua yhteen ilmailun kiehtovimpaan ja mielenkiintoiseen työhön ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi. Mukaan pääset helposti täyttämällä alla olevan lomakkeen.

MAF-kuukausilahjoittajat huolehtivat pienellä kuukausittaisella lahjoituksella, että MAF:n koneet voivat turvallisesti viedä apua, iloa ja toivoa. Voit itse valita sinulle tärkeän MAF:n lahjoituskohteen ja summan, jolla haluat olla mukana. Jo 20 tai 30 euron säännöllisellä lahjoituksella olet merkittävällä tavalla mukana MAF:n hienossa palvelutehtävässä. Näin olet mukana tekemässä totta MAF:n sloganista "Flying for life"!

Kuukausilahjoittaja


Tekemällä pienen kuukausittaisen lahjoituksen olet huolehtimassa´, että MAF:n koneet lentävät turvallisesti apua, iloa ja toivoa. Voit itse valita sinulle sopivan kuukausisumman sekä päättää, mihin MAF:n lahjoituskohteeseen haluat ohjata tukesi. Kiitos, että olet mukana MAF:n hienossa palvelutehtävässä!

*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

MAF:n rekisteriselosteen löydät täältä.

MAF:n kone ehti ennen kuolemaa

Neljän tunnin kävely syrjäiseen kalastuspaikkaan Papua Uusi-Guineassa maksoi Seiyelle melkein hänen hengensä. Kun kuoleman käärme (edolo tok plesin kielellä säiabë) puri häntä jalkaan, Seiye tappoi käärmeen - mutta hän tiesi näiden käärmeiden kuolettavasta uhasta. Kaikki kuoleman käärmeiden (engl. death adder) sukuun kuuluvat käärmelajit Papua Uusi-Guineassa ja Australiassa ovat erittäin myrkyllisiä. Niiden salamannopeassa puremassa myrkkyhampaiden kautta erittyy voimakasta hermomyrkkyä, joka aikaansaa lopulta uhrin hengityksen lamaantumisen ja kuoleman. "Jumala, jos sinä haluat minun kuolevan, minä kuolen..." Lue lisää.