Ajankohtaista

Kanadalainen Chris Unrau työskenteli puolen vuoden ajan Papua-Uudessa-Guineassa tuoden yrityksensä drone-tietotaidon MAF:n käyttöön.
MAF Suomen eli Suomen Lähetyslentäjien perustamisesta 8.12.1976 tulee kuluneeksi 40 vuotta. Järjestämme vuoden 2016 aikana juhlakiertueen, joka vie 20 vuotta MAF:n operaatioissa Afrikassa palvelleen Cessna 206-lentokoneen kiertueelle ympäri Suomea.
Papua-Uudessa-Guineassa monet kylät ovat yhteydessä MAF:iin ja ulkomaailmaan matkapuhelimen avulla - joskus se tarkoittaa kiipeämistä kylän korkeimmalla kukkulalle signaalin saamiseksi. Mutta monissa kylissä, kuten Yapsiessa, ei ole tätä mahdollisuutta ja ne turvaavat HF-radioihin, jotka ovat kalliita ja niiden asentamiseksi tarvitaan asiantuntija. Onneksi MAF Technology Services tulee tässä avuksi!
Lempäälän Ideaparkissa torstaina 19.5. on teemapäivä, johon olet lämpimästi tervetullut!
Tapetan kiitorata oli ollut poissa käytöstä 27 vuotta. MAF:n ja Samaritan Purse-järjestön yhteistyöllä 800 metriä pitkä kiitorata on taas kunnostettu ja avattu käyttöön. Avajaisia juhlittiin kiitollisin mielin maaliskuun 19. päivä.
RSS ATOM