Ajankohtaista

Suomen Lähetyslentäjät juhlivat 40-vuotista taivalta lähetyksen ja lentokoneiden parissa Tuusulan kirkossa sunnuntaina 18.9. klo 16:00
Etelä-Sudanin väkivaltaisuuksien takia MAF:n tavanomainen työ vaihtui evakuointilennoiksi heinäkuussa. Työ monilla alueilla kuitenkin jatkuu ja MAF:n lentoja kaivataan kipeästi. MAF:n lentäjä Mark Liprini lensi Keniasta Jubaan ja sieltä edelleen pieneen Mototin kylään täydentääkseen Tearfundin varastoja.
MAF:n lentäjä Andrew Parker tietää vastauksen lennettyään kesällä 14 polkupyörää Jubasta Leeriin Etelä-Sudanissa. Mukaan lennolle mahtui myös kaksi Medairin työntekijää ja hedelmiä ja vihanneksia.
Kanadalainen Chris Unrau työskenteli puolen vuoden ajan Papua-Uudessa-Guineassa tuoden yrityksensä drone-tietotaidon MAF:n käyttöön.
MAF Suomen eli Suomen Lähetyslentäjien perustamisesta 8.12.1976 tulee kuluneeksi 40 vuotta. Järjestämme vuoden 2016 aikana juhlakiertueen, joka vie 20 vuotta MAF:n operaatioissa Afrikassa palvelleen Cessna 206-lentokoneen kiertueelle ympäri Suomea.
Papua-Uudessa-Guineassa monet kylät ovat yhteydessä MAF:iin ja ulkomaailmaan matkapuhelimen avulla - joskus se tarkoittaa kiipeämistä kylän korkeimmalla kukkulalle signaalin saamiseksi. Mutta monissa kylissä, kuten Yapsiessa, ei ole tätä mahdollisuutta ja ne turvaavat HF-radioihin, jotka ovat kalliita ja niiden asentamiseksi tarvitaan asiantuntija. Onneksi MAF Technology Services tulee tässä avuksi!
RSS ATOM