Ajankohtaista

MAF Suomen eli Suomen Lähetyslentäjien perustamisesta 8.12.1976 tulee kuluneeksi 40 vuotta. Järjestämme vuoden 2016 aikana juhlakiertueen, joka vie 20 vuotta MAF:n operaatioissa Afrikassa palvelleen Cessna 206-lentokoneen kiertueelle ympäri Suomea.
Papua-Uudessa-Guineassa monet kylät ovat yhteydessä MAF:iin ja ulkomaailmaan matkapuhelimen avulla - joskus se tarkoittaa kiipeämistä kylän korkeimmalla kukkulalle signaalin saamiseksi. Mutta monissa kylissä, kuten Yapsiessa, ei ole tätä mahdollisuutta ja ne turvaavat HF-radioihin, jotka ovat kalliita ja niiden asentamiseksi tarvitaan asiantuntija. Onneksi MAF Technology Services tulee tässä avuksi!
Lempäälän Ideaparkissa torstaina 19.5. on teemapäivä, johon olet lämpimästi tervetullut!
Tapetan kiitorata oli ollut poissa käytöstä 27 vuotta. MAF:n ja Samaritan Purse-järjestön yhteistyöllä 800 metriä pitkä kiitorata on taas kunnostettu ja avattu käyttöön. Avajaisia juhlittiin kiitollisin mielin maaliskuun 19. päivä.
Aboriginaalit Arnheminmaalla elävät eristyksissä ja hankalien matkojen päässä. Heillä on paljon köyhyydestä johtuvia ongelmia, joista yksi on ruuan vähäisyys ja siitä kumpuavat levottomuudet. Köyhyyden kierrettä halutaan katkaista lentämällä alueelle opettajia.
Karma Lama, nepali, joka menetti maanjäristyksessä vanhempansa, siskonsa ja kotinsa Langtangissa, kiteyttää MAF:lta ja OM:lta saadun avun: "Ilman teitä emme olisi voineet jäädä. Kiitos helikoptereista, joilla toitte ruokaa, peittoja, vaatteita ja rakennusmateriaaleja, niin että me maanvyörystä jäljelle jääneet saatoimme viettää talven täällä."
RSS ATOM