Ajankohtaista

MAF:n yhteyssihteeri Satu Gaya pääsi helmikuussa tutustumaan MAF:n työhön Keniassa. Monipuoliseen vierailuun mahtui niin koneiden huoltoon tutustumista kuin lento pienkoneella.
Destin Sandlin kävi tutustumassa MAF:n lentokoulutukseen ja kysyi osuvasti "Koulutetaanko täällä supersankareita?"
Suomalainen lentäjä Jarkko Korhonen lentää säännöllisesti pieneen tansanialaiseen Pinyinyinin kylään, jota edes matkapuhelinverkko ei vielä tavoita. Kylässä ei ole kaivoa ja opettajia on vaikea houkutella paikalliseen kouluun.
60 vuotta on kulunut siitä, kun Nate Saint, Jim Elliot, Peter Fleming, Roger Youderian ja Ed McCully antoivat elämänsä, jotta Waodani-heimo Equadorissa saisi kuulla evankeliumin.
Tällä hetkellä avustusjärjestöt lentävät maanjäristyksen kurittamiin kyliin tarpeita talvea varten. Yksi kylistä on Langtangin laaksossa, joka maanjäristyksessä tuhoutui lähes täysin, jopa joka kolmas kyläläinen kuoli.
MAF Suomi lähetti suomalaisten itsenäisyyspäivän alla lahjoittamat 50.000 euroa käytettäväksi MAF:n avustusoperaatioissa kehitysmaiden vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla. Lahjoituksilla hankitaan muun muassa lentopolttooainetta MAF:n lentokoneisiin.
Lahjoitusvaroin saatu Cessna 182, rekisterillä 5X-MON vihittiin käyttöön Jubassa
RSS ATOM