Ajankohtaista

MAF:n työ jatkuu korona-pandemiasta huolimatta kehittyvissä maissa. Olemme kiitollisia työmme tukijoille, joiden ansiosta toteutimme testausryhmän kuljettamisen koronapandemian hallitsemiseksi Liberiassa. Liberia on yksi maailman köyhimmistä maista.
Sadekaudella tieverkosto näyttää pahimmiltaan tältä. MAF:n avulla tärkeä rahti ja avustustyöntekijät saadaan perille nopeasti ja tehokkaasti.
Ilman MAF:ia monet Papua-Uuden-Guinean heimot eivät saisi hammaslääkärin palveluita kaukaisimmissa osissa maita. Klinikoilla ei paikata vain hampaita, vaan hammaslääkärit auttavat potilaita kykyjensä mukaan myös muiden sairauksien, kuten lepran, malarian, tuberkuloosin ja keuhkokuumeen hoitamisessa.
Suomalainen lähetyslentäjä Janne Ropponen muistelee yhtä merkittävimmistä lennoistaan aikanaan Mongoliassa: Kulunut talvi oli ollut erityisen kylmä ja pitkä ja maalla asuvat paimentolaiset kärsivät sen seurauksista. Rehu oli kulumassa loppuun eikä näyttänyt siltä, että routainen maa antaisi karjalle ruokaa vielä pitkään aikaan.
RSS ATOM