Ajankohtaista

Nepalissa on tällä hetkellä tarvetta vain pelastushelikoptereille ja siksi MAF ei ole lähettänyt lentokoneitaan avustustöihin. Sen sijaan MAF:n työntekijät Daniel Juzi ja Alan Robinson, jotka ovat paikan päällä arvioimassa avun tarvetta, ovat huomanneet, että Nepalissa on suuri tarve MAF:n tietotaidoille ja kokemukselle logistiikan järjestämiseen.
Malmin lentoaseman puolella on uusista kansanedustajista lähes puolet. Keskusta ja Perussuomalaiset ovat ilmoittaneet olevansa Malmin lentokentän puolella. Lisäksi muista puolueista 10 uutta kansanedustajaa on ilmoittanut olevansa samalla kannalla.
MAF:n lentokone auttaa sokeita saaman näkönsä takaisin. Lentokoneella kuljetetaan kaihileikkaustiimi ja välineet. Yksinkertainen leikkaus antaa näön takaisin Etelä-Sudanissa, mutta ilman lentokonetta se ei olisi mahdollista.
Maanrakennuksen ja siltojen rakentamisen ammattilainen diplomi-insinööri Lasse Minkkinen kertoo videolla, miksi Malmin lentoaseman paikalle ei ole järkevä rakentaa asuntoja.
MAF Suomen tiedotustilaisuuden video: Suomen Liikennelentäjäliiton varapuheenjohtaja Timo Wilberg kertoo, että ilmailualan ja Suomen kansantalouden kannalta Malmin lentoaseman lopettaminen ei ole järkevää.
Hirmumyrsky Pam iski lauantaina Vanuatun saarivaltioon, joka on myös yksi maailman köyhimmistä maista. Hirmumyrsky, joka puhalsi yli 300 km/h, on vaatinut useita kuolonuhreja ja teki pahoja tuhoja rakennuksille, tuhoten mm. pääkaupungin sairaalaa ja paikallisia siltoja.
MAF Suomi valmistelee lentokoulutuksen kandidaattiohjelmaa, joka on suunnattu nuorille. Kandidaattiohjelmassa PPL-lupakirjan suorittanut nuori voi hakea jatkokoulutukseen MAF:n yhteistyölentokouluihin. Ohjelmaan hyväksyntä vaatii hyväksytysti abinitio-lentäjätestin suorittamista, jonka tarkoituksena on kertoa kandidaatille voisiko hän soveltua lentäjän ammattiin. PPL-lentokoulutuksesta on mahdollista saada merkittävää alennusta työskentelemällä MAF Suomen hyväksi koulutuksen aikana.
RSS ATOM