Ajankohtaista

MAF:n työssä on tällä hetkellä suuri pula työntekijöistä. Katso kaikki avoimet tehtävät rekrytointisivulta.
MAF on järjestänyt rahoituksen, varaukset ja logistiikan kahdelle pienhelikopterille, joilla on Nepalin kokenein miehistö. 40 eri järjestöä on rekisteröitynyt käyttämään lentopalveluja. 450 henkilöä on jo kuljetettu ja 43.000 kg avustusmateriaalia on jaettu kaukaisiin ja usein mahdottomien kulkuyhteyksien taakse.
MAF auttaa Nepalisssa maanjaristyksen uhreja helikoptereilla siellä, minne kukaan muu ei ole päässyt. Kahden kuukauden avustuslento-operaatiosta on vielä on kattamatta noin 350.000 euroa.
Nepalissa on tällä hetkellä tarvetta vain pelastushelikoptereille ja siksi MAF ei ole lähettänyt lentokoneitaan avustustöihin. Sen sijaan MAF:n työntekijät Daniel Juzi ja Alan Robinson, jotka ovat paikan päällä arvioimassa avun tarvetta, ovat huomanneet, että Nepalissa on suuri tarve MAF:n tietotaidoille ja kokemukselle logistiikan järjestämiseen.
Malmin lentoaseman puolella on uusista kansanedustajista lähes puolet. Keskusta ja Perussuomalaiset ovat ilmoittaneet olevansa Malmin lentokentän puolella. Lisäksi muista puolueista 10 uutta kansanedustajaa on ilmoittanut olevansa samalla kannalla.
MAF:n lentokone auttaa sokeita saaman näkönsä takaisin. Lentokoneella kuljetetaan kaihileikkaustiimi ja välineet. Yksinkertainen leikkaus antaa näön takaisin Etelä-Sudanissa, mutta ilman lentokonetta se ei olisi mahdollista.
Maanrakennuksen ja siltojen rakentamisen ammattilainen diplomi-insinööri Lasse Minkkinen kertoo videolla, miksi Malmin lentoaseman paikalle ei ole järkevä rakentaa asuntoja.
RSS ATOM