Ajankohtaista

MAF Suomen toimistolla Helsinki-Malmin lentoasemalla (hallirakennuksen 2. krs, käytävän perällä), suurinpiirtein kerran kuukaudessa klo 18-21. Illoissa on tarjolla mielenkiintoinen ilmailuaiheinen tai hengelliseen elämään liittyvä esitelmä, iltahartaus sekä hyvää seuraa pullan ja kahvin/teen/mehun kera.
MAF-hetki (21.1.2015)
"Annahan, kun kerron sinulle "MAF-hetkestä", aloittaa Gord Skopnik, joka työskentelee International Teams Canada ja Impact South Sudan-järjestöille. Hän on MAF:n säännöllinen matkustaja Ugandan ja Etelä-Sudanin välillä. Gord oli juuri kärsinyt painajaismaisen automatkan Yein kaupungista Mundriin Etelä-Sudanissa.
204 pientä osaa (22.12.2014)
Kun lentäjät ja MAF:n muu henkilöstö kokoontui Papua-Uudessa-Guineassa koulutuspäiville, huoltohenkilöstö teki kiireellä töitä asentaakseen GA8 Vortex Generaattori- pakkauksen kaikkiin GA8-lentokoneisiin.
MAF:n lentäjät Holger Lasi ja Paul Woodington joutuivat miettimään miten rengas saadaan paikattua ja vaihdettua ilman tunkkia. Onneksi tunkin nosto ei ollut vain lentäjä Larry Nicholsonin varassa, vaikka kuvasta niin voisi päätelläkin.
Chris Ball lensi hiljattain koneellisen rokotteita ja tarpeita uuden klinikan avaamiseen Etelä-Sudanissa Longochukissa. Klinikka on osa Christian Mission Aid:n (CMA) työtä. Laskeutuminen sujui ongelmitta, vaikka kiitorata on melkein näkymätön ilmasta käsin ja kentän pinta on hyvin epätasainen - kiitos alueen suoperäisyyden. CMA:n henkilöstö oli innoissaan nähdessään rahdin, huolimatta siitä, että alueella on jälleen poliittista levottomuutta ja CMA miettii työntekijöidensä evakuoimista.
MAF Suomi tukee suomalaisten lahjoitusten avulla MAF:n lentoja ja työtä erityisesti Mongoliassa ja Itä-Afrikassa. Varoilla hankintaan polttoainetta MAF:n avustuslentoja varten sekä tuetaan kehitysmaiden ihmisten koulutusta.
RSS ATOM