Ajankohtaista

Perjantaina 20. helmikuuta vihittiin käyttöön MAF:n uusi koulutuskeskus Mareebassa Queenslandin pohjoisosassa.
Pyörremyrsky on tuhonnut useita taloja, sähkölinjat ovat poikki monin paikoin ja kaikki vesi on keitettävä ennen käyttöä alueella. On suoranainen ihme, että henkilövahingoilta on silti kuuleman mukaan säästytty, vaikka LAM oli luokan 4 myrsky.
Pyörremyrsky Lamin odotetaan kulkevan läheltä Nhulunbuyta, jossa suurin osa MAF:n toiminnoista tapahtuu, torstaina 19.2. Sen on arvioitu olevan luokan 4 pyörremyrsky, tuulen nopeus jopa 170 km/h.
MAF Suomen toimistolla Helsinki-Malmin lentoasemalla (hallirakennuksen 2. krs, käytävän perällä), suurinpiirtein kerran kuukaudessa klo 18-21. Illoissa on tarjolla mielenkiintoinen ilmailuaiheinen tai hengelliseen elämään liittyvä esitelmä, iltahartaus sekä hyvää seuraa pullan ja kahvin/teen/mehun kera.
MAF-hetki (21.1.2015)
"Annahan, kun kerron sinulle "MAF-hetkestä", aloittaa Gord Skopnik, joka työskentelee International Teams Canada ja Impact South Sudan-järjestöille. Hän on MAF:n säännöllinen matkustaja Ugandan ja Etelä-Sudanin välillä. Gord oli juuri kärsinyt painajaismaisen automatkan Yein kaupungista Mundriin Etelä-Sudanissa.
204 pientä osaa (22.12.2014)
Kun lentäjät ja MAF:n muu henkilöstö kokoontui Papua-Uudessa-Guineassa koulutuspäiville, huoltohenkilöstö teki kiireellä töitä asentaakseen GA8 Vortex Generaattori- pakkauksen kaikkiin GA8-lentokoneisiin.
RSS ATOM