Ajankohtaista

MAF Finland on solminut sopimuksen Suomen Verkkomaksu Oy:n kanssa lahjoitusmaksujen välittämisestä. Tämän palvelun avulla MAF saa edullisesti lahjoitusmahdollisuuden kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta.
MAF otti maailmanlaajuisesti käyttöön uuden logon. Uuden logon käyttöönotto on historiallista myös sen vuoksi, että aiemmin Australian, Euroopan ja Pohjois-Amerkikan MAF-organisaatioilla on ollut omat logonsa. Nyt sama symboli yhdistää kaikki MAF:n osat toisiinsa kaikkialla myös Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa, missä MAF:n varsinainen toiminta ja avustustyö tapahtuu.
Nami on pieni, hyvin syrjäinen kylä Papua-Uusi-Guinealla. Kylästä on 7-tuntinen patikkamatka lähimälle lentopaikalle Edwakiin. Matka sairaalaan on vielä huomattavasti pidempi. Vakavat sairaustapaukset ovat suuri pelonaihe.
MAF Finland järjestää yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa PPL-teoriakurssin (JAR-FCL-vaatimusten mukainen yksityislentäjän teoriakurssi)
Lähetyslentäjien käyttämät perinteiset lentobensiinikäyttöiset lentokoneet ovat pakon sanelemina ajautumassa leikkauslistalle.
RSS ATOM