Ajankohtaista

Tilanne Etelä-Sudanissa on taas kärjistynyt ja vaikutukset alkavat näkyä pakolaisten elämässä – maassa ei ole tarpeeksi ruokaa, ja monet pakolaiset hakeutuvat pakolaisleireille Keniaan, ei vain pelon, vaan nälän takia. Leireille tullaan myös hakemaan apua sairauksiin.
Kehittyvän teknologian ajassa radioviestintä ei ole mennyt pois muodista. Niin kauan kuin keskellämme on maaston eristämiä yhteisöjä, radio säilyy käytössä.
Lähitulevaisuudessa myös lentäminen voi olla päästötöntä ja lisäksi hiljaista, yksinkertaista, nopeaa ja edullista. Ekologista teknologiaa otetaan käyttöön lentämisessä vauhdilla. Miten Suomi pysyy tässä kehityksessä mukana? Näitä kysymyksiä pohditaan 6.3. järjestettävässä konferenssissa Helsingin Oodissa.
Hammaslääkäri Bobby Alston kiittää MAF:ia: ” Alkuun paikalliset olivat hyvin epäluuloisia, mutta viikon lopulla he pyysivät meitä tulemaan takaisin mahdollisimman pian! MAF auttaa meitä säästämään aikaa ja vaivaa, niin että meillä on enemmän aikaa tehdä työtä klinikalla. Kiitos, että olette täällä!”
OH-CMP:n siirtolennolla Aarno Alanteen ja Olavi Kumpulaisen hymy oli herkässä. Uusi Lycoming-moottori on asennettu! Tule mukaan toimintaamme ja lentäjäiltaamme kuulemaan, miten konettamme operoidaan Malmin lentokentältä.
MAF Indonesia ja Helivida tekevät edelleen kiinteää yhteistyötä, jotta saaren niihin osiin saadaan kuljetettua apua, joihin ei edelleen päästä maitse. Palun eteläpuolinen päätie on edelleen poikki maanvyörymien takia.
RSS ATOM