Ajankohtaista

OH-CMP:n siirtolennolla Aarno Alanteen ja Olavi Kumpulaisen hymy oli herkässä. Uusi Lycoming-moottori on asennettu! Tule mukaan toimintaamme ja lentäjäiltaamme kuulemaan, miten konettamme operoidaan Malmin lentokentältä.
MAF Indonesia ja Helivida tekevät edelleen kiinteää yhteistyötä, jotta saaren niihin osiin saadaan kuljetettua apua, joihin ei edelleen päästä maitse. Palun eteläpuolinen päätie on edelleen poikki maanvyörymien takia.
Filippiinejä moukaroinut hurrikaani on talttumassa, mutta avustustöitä tehdään edelleen sateessa ja satunnaisissa ukkosmyrskyissä. MAF on ollut mukana tekemässä niin kartoituslentoja avuntarpeesta kuin pakkaamalla avustustarpeita - koko paikallinen MAF:n henkilöstö on tarttunut toimeen lapsia myöten.
Jubilee Boarding School  on sisäoppilaitos, joka tarjoaa koulutusta ja majoitusta sokeille ja näkövammaisille Pohjois-Kenian alueella. Koulu on LogLogossa ja sen toimintaa johtaa John Osmond, opettaja, joka on itsekin sokea. MAF:n lentäjä Melvin Peters, joka itsekin asuu LogLogossa, on auttanut Johnia monissa koulun projekteissa, joista viimeisin on sadevesikourujen lentäminen ja asentaminen veden keräämiseksi koululle.
Keniassa Entasekeran kiitoradalta nousuunlähtö onnistuu vain ilman lastia ja matkustajia. MAF mietti miten matkustajat saataisiin lennätettyä myös takaisin Nairobiin. Ratkaisu löytyi yllättäen läheltä.
MAF Timor-Lestessä kuljettaa potilaita ja eri alojen ammattilaisia hankalien matkojen päähän, mutta MAF:n koneen kyydissä on lentänyt myös 15 000 kananpoikasta. Projektin tarkoituksena on tuoda tälle pienelle Oecussen alueelle yritystoimintaa.
RSS ATOM