Ajankohtaista

Seuraavien kolmen päivän aikana MAF:n lentäjä Kirstein Combrink lentää terveysalan ammattilaisia Haydomin luterilaisesta sairaalasta kuudelle syrjäiselle terveysasemalle hoitamaan potilaita.
Tule kuulemaan, miten lentokone auttaa ja pelastaa! Lähetyslentäjä Roy Rissanen kertoo, miten lentokoneet auttavat ja pelastavat kehitysmaissa.
Alison Curtis, 73, on amerikkalainen, Sveitsissä asuva opettaja, joka on viettänyt vuosittain 1 - 2 viikkoa kenialaisessa Wamban sairaalassa opettamassa sairaita lapsia jo 20 vuoden ajan.
Kuvia Tansaniasta (1.12.2017)
“Kun Samuel syntyi, pelästyin! Hänen jalkansa näyttivät siltä, ettei hän voisi koskaan kävellä”, Christine Letikirch muistelee MAF:n lennolla.
MAF oli mukana hurrikaani Irman avustustöissä mm. Surinamissa, Dominicassa ja Barbudassa. Katastrofityö oli jo MAF:n osalta päättynyt, mutta avustusjärjestö Samaritan´s Purse pyysi MAF:n vielä auttamaan Antiguaan.
Sisar Wilhelmiina asuu syrjäisellä alueella Liberiassa, jonne MAF:n lento kestää 1,5 tuntia. Hän on kirkon työntekijä, ja vastaa nuorille suunnatusta maanviljelysprojektista. Projektin avulla nuoret oppivat niin viljelemään maata, kuin saamillaan tuotoilla kouluttautumaan.
RSS ATOM