Ajankohtaista

Kuvittele 3D-tulostin muotoilemassa tekokättä pienessä kyläpahasessa Afrikan syrjäseuduilla. Ei, tämä ei ole kohtaus scifielokuvasta! Näin tosiaan tapahtuu Yidassa, Etelä-Sudanissa Mick Ebelingin ja hänen tiiminsä Not Impossible Labsin ansiosta.
Peltilintu 2017 - ilmailuleiri 14-18 -vuotiaille ti 25.7.-la 29.7. Älä missaa tätä leiriä vaan ilmoittaudu viimeistään 14.7. mennessä!
OH-MAF-museokoneen kiertueella on kiertänyt myös arvonta, jonka pääpalkintona on kuumailmapallolento. Ensimmäinen kuumailmapallolento meni Espooseen, tämän kerran palkinto matkaa Saloon.
Timor-Lestessä paikan ensiapulennolle saava potilas on usein todella huonossa kunnossa. Monesti kyseessä on hengitysongelmista kärsivä vauva, tai synnytyskomplikaatioista kärsivä juuri synnyttänyt äiti. MAF:n lentäjien puolisot halusivat näyttää sairaille, että he välittävät potilaista myös lennon jälkeen.
Useampaan MAF Kenian koneeseen on tehty viime vuoden aikana lentotekniikan päivitys. Kaksi uutta kosketusnäytöllistä paneelia tarkoittavat tulevaisuudessa parannettua turvallisuutta ja mahdollisuutta lisärahtiin.
RSS ATOM