Ajankohtaista

Tule kuulemaan, miten lentokone auttaa ja pelastaa! Lähetyslentäjä Roy Rissanen kertoo, miten lentokoneet auttavat ja pelastavat kehitysmaissa.
Alison Curtis, 73, on amerikkalainen, Sveitsissä asuva opettaja, joka on viettänyt vuosittain 1 - 2 viikkoa kenialaisessa Wamban sairaalassa opettamassa sairaita lapsia jo 20 vuoden ajan.
Kuvia Tansaniasta (1.12.2017)
“Kun Samuel syntyi, pelästyin! Hänen jalkansa näyttivät siltä, ettei hän voisi koskaan kävellä”, Christine Letikirch muistelee MAF:n lennolla.
MAF oli mukana hurrikaani Irman avustustöissä mm. Surinamissa, Dominicassa ja Barbudassa. Katastrofityö oli jo MAF:n osalta päättynyt, mutta avustusjärjestö Samaritan´s Purse pyysi MAF:n vielä auttamaan Antiguaan.
Sisar Wilhelmiina asuu syrjäisellä alueella Liberiassa, jonne MAF:n lento kestää 1,5 tuntia. Hän on kirkon työntekijä, ja vastaa nuorille suunnatusta maanviljelysprojektista. Projektin avulla nuoret oppivat niin viljelemään maata, kuin saamillaan tuotoilla kouluttautumaan.
Marolambon kaupunkiin on jopa 3 – 4 päivän ajomatka Madagaskarin pääkaupungista, ja siksi vain 35 minuutin lento on hyvin kysytty erityisesti sairastapauksissa. MAF sai pyynnön paikallisen naisen, Jeanninen lentämisestä sairaalaan pääkaupunkiin hänen saatuaan aivoinfarktin. Sattumalta MAF oli lentämässä Marolamboon juuri erästä ryhmää, ja paluumatkalle ei ollut varauksia. Niinpä MAF:n lennolle mahtui niin Jeannine kuin kuin kaksi muutakin potilasta, jotka tarvitsivat hoitoa sairaalassa pääkaupungissa.
RSS ATOM