Ajankohtaista

MAF jatkaa avustuslento-operaatioita myös koronapandemian aikana. Roy Rissanen lennolla Liberiassa.
MAF Suomi järjestää yhdessä Helsingin sähkölentokoneyhdistyksen kanssa jo kolmannen ekologisen ja sähköisen lentämisen konferenssin. Rekisteröidy ja tule mukaan. Rekisteröityneet voivat katsoa mielenkiintoiset esitelmät tulevaisuuden ekologisesta ja päästöttömästä lentämisestä omaan tahtiin tai osallistua ke 10.3. online. Luennot on tarkoitettu kaikille ja ne ovat kansantajuisia esitelmiä englanninkielellä. Rekisteröitymismaksu 20 euroa laskutetaan MAF Suomen verkkosivun kautta ilmoittautuneilta.
MAF:n lentäjä Jarkko Korhonen ahertaa Tansaniassa. Sadat lapset ja äidit saivat neuvolatarkastuksen ja elintärkeät rokotukset.
Pahoittelemme viitenumero-ongelmaa, joka aiheutui painotalossa tapahtuneesta inhimillisestä erehdyksestä. MAF Suomelle voi luonnollisesti lahjoittaa myös ilman viitenumeroa.
Monilla MAF:n alueilla on otettu käyttöön uusia tapoja huolehtia siitä, että MAF ei vie virusta mukanaan erityisesti haavoittuville alueille. Yksi näistä on lentokoneiden puhdistaminen ja desinfiointi käytön jälkeen.
Morehead on yksi Papua-Uuden-Guinean lääneistä länsiosassa maata, ja eräässä sen terveysasemista on jo pitkään kärsitty tarvikkeiden puutteista, vastalääkettä käärmeenpuremiin ei ole saatu 20 vuoteen. Koronapandemia teki tilanteesta vielä haastavamman, koska heillä ei myöskään ollut kasvosuojia ja hansikkaita. ”Emme ole potilaidemme ystäviä juuri nyt, koska pelkäämme heidän käsittelyään ilman suojavarusteita,” paikallinen sairaanhoitaja kertoo.
RSS ATOM