Ajankohtaista

Hurrikaani Irma tuohosi jopa 90 % rakennuksista Saint-Martinin saarella Ihmisillä on puutetta ruoasta, vedestä ja suojasta. MAF:n mobiili satelliittiantenni GATR (Ground Antenna Transmitter and Receiver) otetaan käyttöön helpottamaan avustustyön koordinaatiota ja kommunikaatiota Saint-Martinin saarella.
Tearfund on kristillinen järjestö, jonka tavoitteena on lopettaa köyhyys. Etelä-Sudanissa MAF lentää Tearfundille mm. ruokatarpeita aliravituille lapsille.
Hannu tekee työtä johtavana avioniikkainsinöörinä Nairobissa, Keniassa. Varikolla huolletaan koneet niin Kenian kuin Etelä-Sudanin käyttöön.
Kuvittele 3D-tulostin muotoilemassa tekokättä pienessä kyläpahasessa Afrikan syrjäseuduilla. Ei, tämä ei ole kohtaus scifielokuvasta! Näin tosiaan tapahtuu Yidassa, Etelä-Sudanissa Mick Ebelingin ja hänen tiiminsä Not Impossible Labsin ansiosta.
Peltilintu 2017 - ilmailuleiri 14-18 -vuotiaille ti 25.7.-la 29.7. Älä missaa tätä leiriä vaan ilmoittaudu viimeistään 14.7. mennessä!
OH-MAF-museokoneen kiertueella on kiertänyt myös arvonta, jonka pääpalkintona on kuumailmapallolento. Ensimmäinen kuumailmapallolento meni Espooseen, tämän kerran palkinto matkaa Saloon.
RSS ATOM