Ajankohtaista

Sinulla on nyt mahdollisuus oppia lentokoneista ja aloittaa ilmailuharrastus vain 249 euron aloitusmaksulla MAF Suomen (Suomen Lähetyslentäjät ry:n) kautta.
Suomen Lähetyslentäjät (MAF Suomi) lähetti luterilaiselle kirkolle hakemuksen nk. perussopimuksen solmimiseksi
MWA (Millennium Water Alliance) on yksi MAF:n yhteistyökumppaneista Keniassa. Hiljattain tutkija Jon Lenchner MWA:sta lensi MAF:n lennolla Marsabitiin, Pohjois-Keniaan, jota kutsutaan myös ”unohdetuksi Keniaksi”. Heimojen elämä Pohjois-Keniassa on edelleen hyvin vaikeaa maantieteellisen eristyneisyyden takia. Ilman lentoa matka Marsabitiin on pitkä ja myös vaarallinen aseellisen ryöstön uhan takia. Lenchner olikin kiitollinen MAF:n tarjoamasta edullisesta ja ammattimaisesta palvelusta.
Hurrikaani Irma tuohosi jopa 90 % rakennuksista Saint-Martinin saarella Ihmisillä on puutetta ruoasta, vedestä ja suojasta. MAF:n mobiili satelliittiantenni GATR (Ground Antenna Transmitter and Receiver) otetaan käyttöön helpottamaan avustustyön koordinaatiota ja kommunikaatiota Saint-Martinin saarella.
Tearfund on kristillinen järjestö, jonka tavoitteena on lopettaa köyhyys. Etelä-Sudanissa MAF lentää Tearfundille mm. ruokatarpeita aliravituille lapsille.
Hannu tekee työtä johtavana avioniikkainsinöörinä Nairobissa, Keniassa. Varikolla huolletaan koneet niin Kenian kuin Etelä-Sudanin käyttöön.
Kuvittele 3D-tulostin muotoilemassa tekokättä pienessä kyläpahasessa Afrikan syrjäseuduilla. Ei, tämä ei ole kohtaus scifielokuvasta! Näin tosiaan tapahtuu Yidassa, Etelä-Sudanissa Mick Ebelingin ja hänen tiiminsä Not Impossible Labsin ansiosta.
RSS ATOM