Ajankohtaista

Usein MAF:n lennoilla kyse on ihmishengistä, raskaana oleva äiti tai onnettomuuden uhri on saatava vaikeakulkuiselta seudulta nopeasti sairaalaan.
Michael Duncalfe lensi yli 7000 kg rakennusmateriaaleja sekä henkilökuntaa Kompiamista Yenkisaan, Engan maakuntaan Papua Uudessa-Guineassa. Yhden päivän aikana lennetyllä rahdilla on tarkoitus rakentaa asuntoja paikallisille terveydenhuollon työntekijöille.
Haluaisitko olla suunnittelemassa asuntoja MAF:n työntekijöille Nairobissa? Suunnittelu tapahtuu toukokuun loppupuolella. Jos kiinnostuit, niin katso lisätietoja EMIn nettisivuilta http://emiworld.org/projects/projectprofile_12083.php.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö myönsi 10.3.2017 lähetyslentäjä Aarno Alanteelle Lentokapteenin arvonimen, joka voidaan myöntää ilmailun tehtävissä erityisen ansioituneille henkilöille.
Water Mission -järjestö käytti MAF:n palveluja myös Nepalin maanjäristyksen jälkeen. Nyt Water Mission käyttää MAF:n lentoja Liberiassa, jossa maasto on toisella tavalla haastavaa kuin Nepalissa.
Nyt punnitaan poliitikkojen lupaukset säilyttää Malmin lentokenttä ja sen lentotoiminta. Malmin lentotoiminnan säilyttävä lakialoite on eduskunnan täysistunnossa torstaina 23.2.2017
RSS ATOM