Ajankohtaista

John Mark ja Sara Shepperd työskentelevät pienessä Voinjaman kylässä Liberian luoteisosassa. He kääntävät mm. Raamattua manyan kielelle, jota n. 100 000 hengen heimo puhuu. John Markin ja Saran ainoa keino päästä Monroviasta, Liberian pääkaupungista, Voinjamaan oli automatka, joka kesti vähintään kahdeksan tuntia sadekauden ulkopuolella ja jopa kaksi päivää sadekaudella.
Yleensä MAF:n koneilla lennetään vain saman mantereen sisällä, toisinaan lentokoneet on kuitenkin siirrettävä pidempiäkin matkoja.
Usein MAF:n lennoilla kyse on ihmishengistä, raskaana oleva äiti tai onnettomuuden uhri on saatava vaikeakulkuiselta seudulta nopeasti sairaalaan.
Michael Duncalfe lensi yli 7000 kg rakennusmateriaaleja sekä henkilökuntaa Kompiamista Yenkisaan, Engan maakuntaan Papua Uudessa-Guineassa. Yhden päivän aikana lennetyllä rahdilla on tarkoitus rakentaa asuntoja paikallisille terveydenhuollon työntekijöille.
Haluaisitko olla suunnittelemassa asuntoja MAF:n työntekijöille Nairobissa? Suunnittelu tapahtuu toukokuun loppupuolella. Jos kiinnostuit, niin katso lisätietoja EMIn nettisivuilta http://emiworld.org/projects/projectprofile_12083.php.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö myönsi 10.3.2017 lähetyslentäjä Aarno Alanteelle Lentokapteenin arvonimen, joka voidaan myöntää ilmailun tehtävissä erityisen ansioituneille henkilöille.
Water Mission -järjestö käytti MAF:n palveluja myös Nepalin maanjäristyksen jälkeen. Nyt Water Mission käyttää MAF:n lentoja Liberiassa, jossa maasto on toisella tavalla haastavaa kuin Nepalissa.
RSS ATOM