Ajankohtaista

MAF Suomen toimistolla Malmin lentokentällä oli avoimet ovet tänään lauantaina 15.8. Malmin ilmailutapahtuman yleisö kokeili innokkaasti lentosimulaattoreilla lentämistä. Myös pääministeri Juha Sipilä vieraili MAF Suomen toimistolla ja tutustui MAF:n tekemään työhön.
Kehitysmaissa tehtävän mielenkiintoisen auttamistyön lisäksi MAF Suomi tekee työtä myös suomalaisten nuorten parhaaksi. Nyt MAF Suomi aloittaa nuorille 18-25 -vuotiaille suunnatun Helsinki-Malmin lentokentällä ”Saimme siivet” –lentokoulutusohjelman.
MAF Suomen nuorten leirillä tutustuttiin ilmailun ammatteihin ja harrastuksiin käytännössä eli lentämällä. Katso kuvat ja lue lisää.
MAF:n työssä on tällä hetkellä suuri pula työntekijöistä. Katso kaikki avoimet tehtävät rekrytointisivulta.
MAF on järjestänyt rahoituksen, varaukset ja logistiikan kahdelle pienhelikopterille, joilla on Nepalin kokenein miehistö. 40 eri järjestöä on rekisteröitynyt käyttämään lentopalveluja. 450 henkilöä on jo kuljetettu ja 43.000 kg avustusmateriaalia on jaettu kaukaisiin ja usein mahdottomien kulkuyhteyksien taakse.
MAF auttaa Nepalisssa maanjaristyksen uhreja helikoptereilla siellä, minne kukaan muu ei ole päässyt. Kahden kuukauden avustuslento-operaatiosta on vielä on kattamatta noin 350.000 euroa.
Nepalissa on tällä hetkellä tarvetta vain pelastushelikoptereille ja siksi MAF ei ole lähettänyt lentokoneitaan avustustöihin. Sen sijaan MAF:n työntekijät Daniel Juzi ja Alan Robinson, jotka ovat paikan päällä arvioimassa avun tarvetta, ovat huomanneet, että Nepalissa on suuri tarve MAF:n tietotaidoille ja kokemukselle logistiikan järjestämiseen.
RSS ATOM