Ajankohtaista

MAF oli mukana hurrikaani Irman avustustöissä mm. Surinamissa, Dominicassa ja Barbudassa. Katastrofityö oli jo MAF:n osalta päättynyt, mutta avustusjärjestö Samaritan´s Purse pyysi MAF:n vielä auttamaan Antiguaan.
Sisar Wilhelmiina asuu syrjäisellä alueella Liberiassa, jonne MAF:n lento kestää 1,5 tuntia. Hän on kirkon työntekijä, ja vastaa nuorille suunnatusta maanviljelysprojektista. Projektin avulla nuoret oppivat niin viljelemään maata, kuin saamillaan tuotoilla kouluttautumaan.
Marolambon kaupunkiin on jopa 3 – 4 päivän ajomatka Madagaskarin pääkaupungista, ja siksi vain 35 minuutin lento on hyvin kysytty erityisesti sairastapauksissa. MAF sai pyynnön paikallisen naisen, Jeanninen lentämisestä sairaalaan pääkaupunkiin hänen saatuaan aivoinfarktin. Sattumalta MAF oli lentämässä Marolamboon juuri erästä ryhmää, ja paluumatkalle ei ollut varauksia. Niinpä MAF:n lennolle mahtui niin Jeannine kuin kuin kaksi muutakin potilasta, jotka tarvitsivat hoitoa sairaalassa pääkaupungissa.
Sinulla on nyt mahdollisuus oppia lentokoneista ja aloittaa ilmailuharrastus vain 249 euron aloitusmaksulla MAF Suomen (Suomen Lähetyslentäjät ry:n) kautta.
Suomen Lähetyslentäjät (MAF Suomi) lähetti luterilaiselle kirkolle hakemuksen nk. perussopimuksen solmimiseksi
MWA (Millennium Water Alliance) on yksi MAF:n yhteistyökumppaneista Keniassa. Hiljattain tutkija Jon Lenchner MWA:sta lensi MAF:n lennolla Marsabitiin, Pohjois-Keniaan, jota kutsutaan myös ”unohdetuksi Keniaksi”. Heimojen elämä Pohjois-Keniassa on edelleen hyvin vaikeaa maantieteellisen eristyneisyyden takia. Ilman lentoa matka Marsabitiin on pitkä ja myös vaarallinen aseellisen ryöstön uhan takia. Lenchner olikin kiitollinen MAF:n tarjoamasta edullisesta ja ammattimaisesta palvelusta.
Hurrikaani Irma tuohosi jopa 90 % rakennuksista Saint-Martinin saarella Ihmisillä on puutetta ruoasta, vedestä ja suojasta. MAF:n mobiili satelliittiantenni GATR (Ground Antenna Transmitter and Receiver) otetaan käyttöön helpottamaan avustustyön koordinaatiota ja kommunikaatiota Saint-Martinin saarella.
RSS ATOM