Ajankohtaista

Tearfund on kristillinen järjestö, jonka tavoitteena on lopettaa köyhyys. Etelä-Sudanissa MAF lentää Tearfundille mm. ruokatarpeita aliravituille lapsille.
Hannu tekee työtä johtavana avioniikkainsinöörinä Nairobissa, Keniassa. Varikolla huolletaan koneet niin Kenian kuin Etelä-Sudanin käyttöön.
Kuvittele 3D-tulostin muotoilemassa tekokättä pienessä kyläpahasessa Afrikan syrjäseuduilla. Ei, tämä ei ole kohtaus scifielokuvasta! Näin tosiaan tapahtuu Yidassa, Etelä-Sudanissa Mick Ebelingin ja hänen tiiminsä Not Impossible Labsin ansiosta.
Peltilintu 2017 - ilmailuleiri 14-18 -vuotiaille ti 25.7.-la 29.7. Älä missaa tätä leiriä vaan ilmoittaudu viimeistään 14.7. mennessä!
OH-MAF-museokoneen kiertueella on kiertänyt myös arvonta, jonka pääpalkintona on kuumailmapallolento. Ensimmäinen kuumailmapallolento meni Espooseen, tämän kerran palkinto matkaa Saloon.
Timor-Lestessä paikan ensiapulennolle saava potilas on usein todella huonossa kunnossa. Monesti kyseessä on hengitysongelmista kärsivä vauva, tai synnytyskomplikaatioista kärsivä juuri synnyttänyt äiti. MAF:n lentäjien puolisot halusivat näyttää sairaille, että he välittävät potilaista myös lennon jälkeen.
RSS ATOM