Ajankohtaista

Water Mission -järjestö käytti MAF:n palveluja myös Nepalin maanjäristyksen jälkeen. Nyt Water Mission käyttää MAF:n lentoja Liberiassa, jossa maasto on toisella tavalla haastavaa kuin Nepalissa.
Nyt punnitaan poliitikkojen lupaukset säilyttää Malmin lentokenttä ja sen lentotoiminta. Malmin lentotoiminnan säilyttävä lakialoite on eduskunnan täysistunnossa torstaina 23.2.2017
Charlie Brown, joka työskentelee World Mission –järjestölle, kertoo  työn haasteista Etelä-Sudanissa. Järjestö rakentaa asuntoja lähetystyöntekijöille pienessä kylässä Kimatongissa.
MAF Papua Uusi Guinean talouspäällikkö oli lentänyt Mount Hagenista Rumginaeen tilintarkastusta varten, kun hän yöllä heräsi tunteeseen kuin elefantti olisi istunut hänen rintansa päällä.
Bangladeshin pohjoisosaan avattiin MAF:n reittilentoyhteys Dhakasta Kurigramiin. Lentoaika on tunnin ja ensimmäiset liput varasi paikallinen järjestö Terre des Hommes (TDH).
IEL (Innovative Education Liberia) käyttää MAF:n lentoja Monroviasta Sinoen maakuntaan. Järjestön tarkoituksena on tuoda teknologiaa maan julkisiin kouluihin köyhimmillä alueilla ja näin parantaa koulutuksen laatua.
RSS ATOM