MAF:n uusi logo otettiin käyttöön 15.8.

15.8.2012

MAF:n logo
MAF:n logo

MAF otti maailmanlaajuisesti käyttöön uuden logon. Uuden logon käyttöönotto on historiallista myös sen vuoksi, että aiemmin Australian, Euroopan ja Pohjois-Amerkikan MAF-organisaatioilla on ollut omat logonsa. Nyt sama symboli yhdistää kaikki MAF:n osat toisiinsa kaikkialla myös Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa, missä MAF:n varsinainen toiminta ja avustustyö tapahtuu.

Uudessa logossa vanha ja uusi yhdistyvät. MAF:lle kaikkein tärkeintä asiaa symboloi kyyhkynen. MAF:n mission on edelleen sama: auttaa ihmisiä pääsemään osallisiksi Jumalan rakkaudesta. MAF:n lentokoneet kuljettavat niitä ihmisiä, jotka tuovat avun muun muassa terveydenhuollon, peruskoulutuksen ja hengellisen elämän tarpeisiin. MAF:n uuden logon väreistä sininen viestii turvallisuutta ja luotettavavuutta. Punainen taas viestii dynaamisuutta ja aktiivisuutta sekä harmaa nöyrää, käytännöllistä ja ammattimaista otetta työhön. Tätä kaikkea MAF on.

Historiallista uudessa logossa on myös se, että tässä australialaiset, eurooppalaiset ja pohjois-amerikkalaiset hallinnollisesti itsenäisinä toimineet MAF-perheen jäsenet ovat yksimielisesti hyväksyneet käyttöön yhteisen logon ja symbolin tärkeälle työlle. Omat kymmeniä vuosia käytössä olleet logot laitettiin syrjään yhteisesti sovitun tieltä.Nyt sama symboli yhdistää kaikki MAF:n osat toisiinsa kaikkialla myös Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa, missä MAF:n varsinainen toiminta ja avustustyö tapahtuu.

MAF:n vielä aktiivisesti toimiva perustajajäsen 90-vuotias Stuart King kommentoi uuden logon käyttöönottoa näin: “MAF:n kaltaisen organisaation on aina katsottava eteenpäin ja oltava valmis kohtaamaan haasteet, jotka Jumala eteemme laittaa. Uusi logo hyödyttää meitä monella tavalla, koska se yhdistää meitä yhteydessä ja tarkoituksessa sekä lisää MAF:n tunnistettavuutta kaikille niille, joita yritämme tavoittaa."