MAF Suomen nuorille suunnattu lentokoulutusohjelma Saimme Siivet aloittaa Malmin lentokentällä

14.8.2015

Kehitysmaissa tehtävän mielenkiintoisen auttamistyön lisäksi MAF Suomi tekee työtä myös suomalaisten nuorten parhaaksi. Nyt MAF Suomi aloittaa nuorille 18-25 -vuotiaille suunnatun Helsinki-Malmin lentokentällä ”Saimme siivet” –lentokoulutusohjelman.

Saimme Siivet-lentokoulutusohjelma soveltuu myös vanhemmille, mutta se on suunnattu erityisesti 18-25  –vuotiaille nuorille. Koulutusohjelmassa nuori voi maksaa suuren osan lentokoulútuksen kustannuksista työskentelemällä MAF:n hyväksi.

Osallistumalla MAF Suomen lentokoulutusohjelmaan nuori saa realistisen arvion soveltuvuudesta lentäjän työhön samalla, kun hän suorittaa ensimmäisen vaiheen unelma-ammattiin tarvittavasta koulutuksesta. PPL-lupakirjan suorittamisen jälkeen on mahdollista jatkaa ammattiopintoja MAF:n yhteistyölentokouluissa Suomessa sekä hollantilaisessa Mission Aviation Training Centre -lentokoulussa.

MAF Suomen PPL-koulutus perustuu nk. cmpetency based training –filosofiaan, jossa ammattilentäjän tarvitsemia avainkompetenssi-alueita rakennetaan heti koulutuksen ensimmäisestä vaiheesta alkaen.

Ammattilentäjäksi valmistumisen jälkeen on mahdollista myös pyrkiä MAF:n vaativiin lentäjän tehtäviin kehitysmaissa. MAF:n koneella tapahtuva lentäminen ja sen opiskelu tarjoaa myös innostavan harrastuksen, joka antaa suuntaa ja tarkoitusta elämään sekä kasvattaa vastuulliseen toimintaan.

MAF:n työhön voi tutustua tulevana viikonloppuna 15.8.-16.8. Malmin lentoasemalla järjestettävän lentonäytöstapahtuman yhteydessä. Toimistollamme voi esimerkiksi kokeilla lentämistä lentosimulaattorilla. Lue lisää Saimme Siivet -lentokoulutusohjelmasta.