Suomalaiset lahjoittivat polttoaineen jopa tuhannelle MAF:n avustuslennolle

4.12.2015

MAF:n Cessna Caravan Etelä-Sudanin avustustyössä.
MAF:n Cessna Caravan Etelä-Sudanin avustustyössä.

MAF Suomi lähetti suomalaisten itsenäisyyspäivän alla lahjoittamat 50.000 euroa käytettäväksi MAF:n avustusoperaatioissa kehitysmaiden vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla. Lahjoituksilla hankitaan muun muassa lentopolttooainetta MAF:n lentokoneisiin.

MAF Suomi onnittelee kaikkia suomalaisia itsenäisyyspäivän johdosta. Voimme olla onnellisia ja ylpeitä hienosta maastamme. Kaikilla ei kuitenkaan ole omaa kotimaata. Monet ovat joutuneet pakenemaan sodan, turvattomuuden ja toivottomuuden keskeltä. Kristillisen uskon innoittamana MAF (Mission Aviation Fellowship) on jo 70  vuotta lentänyt elämän puolesta usein juuri kriisialueilla. MAF:n 130 lentokonetta tuovat apua, toivoa ja iloa hädän keskelle. MAF Suomen Polttoainetta auttamiseen -joulukampanjassa kerrotaan, miten lentokoneiden avulla autetaan myös pakolaisia ja heidän parissaan työskenteleviä Pohjois-Ugandan pakolaiseleireillä. 

Suomalaisten itsenäisyyspäivän alla lahjoittamilla 50.000 eurolla tuetaan myös erityisesti MAF:n tekemiä sairaslentoja sekä katastrofiaputyötä Nepalissa. Lisäksi lahjoituksilla voidaan hankkia polttoainetta MAF:n lentokoneisiin yli 20.000 litraa. Sillä voidaan toteuttaa jopa 1 000 lentoa, jotka auttavat ja pelastavat.

MAF tarvitsee edelleen suomalaisten tukea. MAF:n polttoainetta auttamiseen -keräys jatkuu edelleen ja siinä voi lahjoittaa 20 eurolla jerrykannullisen (20 litraa) lentopolttoainetta. 20 litralla esimerkiksi MAF:n Cessna 206 lentokone voi lentää 20 minuuttia ja toteuttaa ihmishengen pelastavan lennon. Osallistumalla kampanjaan voit samalla lahjoittaa ystävällesi jerrykannun muotoisen joulukortin, joka kertoo, miten apu menee perille. Lue lisää ja tule mukaan.