OH-MAF jatkoi matkaansa Kempeleeseen

28.6.2016


MAF Suomen eli Suomen Lähetyslentäjien perustamisesta 8.12.1976 tulee kuluneeksi 40 vuotta. Järjestämme vuoden 2016 aikana juhlakiertueen, joka vie 20 vuotta MAF:n operaatioissa Afrikassa palvelleen Cessna 206-lentokoneen kiertueelle ympäri Suomea.

Palveltuaan MAF:n operaatioissa tämä vuonna 1966 valmistunut lentokone tuli Suomeen koulutuskäyttöön 1986. Rekisteritunnukseksi tuli OH-MAF ja se palveli peruskorjauksen jälkeen vielä 20 vuotta Suomessa koulutuskäytössä. Juhlavuoden aikana tämä museolentokone kiertää Suomea ja asetetaan esille paikkoihin, missä mahdollisimman moni voi tutustua siihen ja sen mukana nykyisin tehtävään lähetystyöhön.

Kiertue alkoi Raision Myllystä ja jatkui Lempäälän Ideaparkiin. Juhannuksena kone herätti ansaitsemaansa kiinnostusta Keuruun juhannuskonferenssissa. Nyt OH-MAF odottaa kävijöitä Kempeleen kauppakeskus Zeppeliinissä. Käy tutustumassa koneeseen tai osallistu juhlavuosikilpailuun tekstiviestillä MAF40 numeroon 16183, niin saatat voittaa paikan kuumailmapallolennolle tai jonkun muun 40 hienosta kilpailupalkinnosta. Kilpailun säännöt ja palkinnot löydät täältä.