MAF 40 vuotta -kilpailu

MAF Suomella on 40 vuotta historiaa takana. Laakereilla ei jäädä lepäilemään, vaan laitamme lentokoneiden pyörät reippaasti pyörimään. Suomen ilmailumuseo lahjoitti OH-MAF museolentokoneen keskiviikkona MAF Suomelle ja usko tai älä niin jo seuraavana yönä kone rullasi pitkin kauppakeskuksen käytäviä! Jos et usko, katso oheisia kuvia. OH-MAF (rekisteritunnus alunperin N4939F) lensi 20 vuotta Helsinki-Malmilta vuosina 1986-2006. Sitä ennen se lensi 20 vuotta MAF:n avustuslento-operaatioissa 10 eri Afrikan valtiossa valmistuttuaan vuonna 1966. Tällä hetkellä näyttely on esillä Mäntässä, Mäntän seudun koulutuskeskuksessa. Katsopa oheisia kuvia! 

Osallistuminen normaalihintaisella tekstiviestillä MAF40 numeroon 16183 tai täyttämällä alla olevan lomakkeen tiedot.

*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Lue MAF:n rekisteriseloste täältä.

Kilpailun palkinnot:

  • 1 kpl kuumailmapallolento yhdelle henkilölle
  • 5 lentokonerakennussarjaa

Huom. Ensimmäiset kilpailuvoittajat on arvottu ja kuumailmapallolento meni Espooseen ja toinen Saloon.

"Täytyy sanoa,että onpa aika paljon miehistöllä työtä, ennenkuin ilmaan pääsee. Ja sama työ lennon jälkeen. Mutta hienoa oli katsella maisemia niin korkealta. Vähän jännitti, mutta kaikki meni hyvin. Ja muuten en olisi varmaankaan koskaan tullut menneeksi lennolle. Joten olipa hyvä kun täytin arvontalipukkeen ja onni suosi sillä kertaa. Siis kiitos MAF." - Leila Nummela, Salo

 

MAF (Mission Aviation Fellowship) on vuonna 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi pienlentokoneita kehitysmaissa alueilla, missä etäisyydet ovat pitkiä, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikeakulkuisia ja turvattomia. Monet kehitysyhteistyö- ja lähetysjärjestöt sekä kansainväliset avustusjärjestöt kuten YK:n lastenapu, maailman ruokapankki ja terveysjärjestö WHO käyttävät MAF:n palveluita mm. terveydenhuollon ja perusopetuksen hankkeissa. MAF lentää paljon myös ambulanssilentoja. Lue lisää.

 

Kilpailun säännöt:

Kilpailuun osallistumisesta ei peritä maksua. Osallistuminen tapahtuu antamalla oikeat yhteystiedot oheisella lomakkeella, lähettämällä normaalihintainen tekstiviesti MAF40 numeroon 16183 tai lähettämällä postikortti MAF Suomelle Helsinki Malmin lentoasemalle (00700 Helsinki). yhteystietojen avulla MAF Suomi lähettää tietoa MAF:n työstä. Kilpailupalkintojen voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisella viestillä. Ensimmäisen kerran kilpailupalkintoja arvotaan 8.12.2016, jolloin seuraava arvontapäivä ilmoitetaan ja kilpailupalkintojen lista päivitetään. MAF Suomen koululentokoneella tehtävien tutustumislentojen edellytyksenä on 18 vuoden ikä, liittyminen MAF Suomen kannatusjäseneksi veloituksetta sekä lennonopettajan antamaan koulutukseen osallistuminen.  MAF Suomella on oikeus tarkistaa näitä sääntöjä.