Jerrykortit jouluksi - polttoainetta auttamiseen

MAF:n C206 lentokoneisiin polttoainetta tarvitaan noin 20 litraa 20 minuutin lentoa varten. Esimerkiksi Papua Uusi-Guineassa tämä riittää monin paikoin toteuttamaan sairaslennon, jolla potilas saadaan hoitoon. Lahjoittamalla jerrykannullisen (20 litraa) polttoainetta voit pelastaa jonkun hengen. Yksi jerrykannu menolentoa varten ja toinen paluulentoa varten.

Nyt voit antaa merkityksellisen ja mielekkään lahjan ystävällesi tai sukulaiselle  –  jollekin ”jolla on jo kaikkea”.  Tilaa MAF Suomen jerrykannukortteja ja lahjoita heille "jerrykannullinen kerosiiniä tai lentokonebensiiniä!" Tälla lahjalla ilahdutat ja annat aivan konkreettisesti jerrykannullisen toivoa ja iloa!

Voit tehdä kutakin käyttämääsi Jerrykannukorttia kohden 20 euron lahjoituksen. Jo 20 euron lahjoitus auttaa paljon, sillä voimme hankkia polttoainetta noin yhden jerrykannullinen (20 litraa) verran.  Näin lahjoitat polttoainetta auttamiseen! Kertyneillä varoilla hankintaan polttoainetta MAF:n lentokoneisiin, jotka pelastavat ihmishenkiä ja tuovat maailmaan iloa ja toivoa.Polttoainetta auttamiseen kattaa polttoaineen lisäksi myös työssä palvelevat työntekijät, lentokoneet sekä monta muuta lentämiseen liittyvää asiaa. Lahjallasi autat MAF:n lentokoneita viemään apua, toivoa ja joulun iloa myös vaikeakulkuisille ja turvattomille seuduille! Kiitos, että olet mukana MAF:n työssä. Lue lisää, miten MAF:lle lahjoitettu polttoaine auttaa. 

Viimeinen tilauspäivä on ma 16.12. 

Miten jerrykortit auttavat?

Kortissa kerrotaan, että kortin avulla on lahjoitettu polttoainetta auttamiseen sekä lyhyesti, miten jerrykannullinen polttoainetta auttaa. Kortin sisäpuolella on kuva MAF.n lentäjästä viemässä paketteja perille. Ilman polttoainetta emme pääse pitkälle. Anna ystävällesi tänä jouluna jerrykannukortti täynnä toivoa ja iloa!

Kortissa on hyvän joulun toivotus ja sen alla paikka omalle tervehdykselle ja allekirjoitukselle.

MAF:n jerrykorttien tilaus

Mielelläni annan jerrykannukortteja lahjaksi tai lähetän joulukortteina
ystävilleni, työ- tai opiskelukavereilleni tai sukulaisilleni.

Kortit toimitetaan mahdollisimman nopeasti, 3 - 6 arkipäivän kuluessa. Viimeinen tilauspäivä on ma 16.12. Tänä jouluna lähetämme viimeiset kortit ti 17.12. ykköspostissa. Kortteja toimitetaan niin kauan kuin niitä riittää. Korttien mukana lähetään ohjeet, joiden avulla voi tehdä lahjoituksen MAF:n työlle. Suositus on 20 euroa kutakin korttia kohden.
*
*
*
*
*
*
Yhteystietojen avulla MAF Suomi voi kiittää lahjoittajiaan ja lähettää
ajankohtaista tietoa MAF:n tekemästä työstä

Jos et halua jatkossa kuulla MAF:n tekemästä hyvästä työstä, kerro siitä lisätiedoissa.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.