Koulutus- ja tiedotustoiminta

Lahjoita tietoa ja taitoa. Peltilintu -ilmailuleirin nuoret köydenvetokilpailussa
Peltilintu -ilmailuleirin nuoret köydenvetokilpailussa

MAF Finland toteuttaa vuosittain vapaaehtoisvoimin nuorten Peltilintu- ilmailuleirin, joka on tarkoitettu 14-18 vuotiaille nuorille. Leirillä muun muassa tutustutaan ilmailun ammatteihin ja ilmailuharrastuksiin ja perehdytään MAF:n työhön. Leirillä nuoret saavat unelmia, mutta ennen kaikkea toivoa ja välineitä selviytyä oman elämänsä haasteista.

MAF Finland tiedottaa Suomessa kansainvälisen MAF:n kehitysmaissa tehtävästä työstä ja sekä tukee kansainvälisiin MAF:n tehtäviin hakeutuvia ja valmistautuvia henkilöitä.

Kansainvälinen MAF myös kouluttaa paikallisia työntekijöitään ja antaa perusammattikoulutusta. MAF Finland on muun muassa ollut mukana tukemassa ja järjestämässä koulutusta mongolialaisella lentokonemekaanikolle Batenkh Khlamsurenille sekä lentokoulutuksessa Suomessa olleelle Bayarbadrakh Agvaandagvalle.

MAF Finland pitää kehitysmaiden ihmisten ja heidän koulutuksensa ohella yhtenä tärkeimmistä asioistaan Suomen nuorten parhaaksi tehtävää työtä. Myös kehitysmaiden asioiden esillä pitäminen Suomessa on meille tärkeä asia. Tekemällä lahjoituksen MAF Finlandille koulutus- ja tiedotustoimintaa varten autat meitä tekemään ne toimenpiteet, jotta kaikki tämä on mahdollista. 70 eurolla saamme paljon aikaan

 

Lahjoita tietoa ja taitoa. Mongolialainen Bayarbadrakh koulutettiin Suomessa MAF Finlandin lentokoneella.
Mongolialainen Bayarbadrakh koulutettiin Suomessa MAF Finlandin lentokoneella.
Lahjoita koulutus- ja tiedotustoimintaan Suomessa. Näin lahjoitat tietoa ja taitoa.
Lahjoita koulutus- ja tiedotustoimintaan Suomessa. Näin lahjoitat tietoa ja taitoa.

Jo 70 euron lahjoituksella autat MAF:n koulutus- ja tiedotustoimintaa merkittävästi.

Peltilintu -ilmailuleiriläiset kuumailmapallon pystytyksessä
Peltilintu -ilmailuleiriläiset kuumailmapallon pystytyksessä