MAF:n upea työ

MAF (Mission Aviation Fellowship) on vuonna 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi pienlentokoneita kehitysmaissa alueilla, missä etäisyydet ovat pitkiä, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikeakulkuisia ja turvattomia. Monet kehitysyhteistyö- ja lähetysjärjestöt sekä kansainväliset avustusjärjestöt kuten YK:n lastenapu, maailman ruokapankki ja terveysjärjestö WHO käyttävät MAF:n palveluita mm. terveydenhuollon ja perusopetuksen hankkeissa. MAF lentää paljon myös ambulanssilentoja.

 

Lahjoita MAF:n työlle yleensä. MAF:n työtä Mongoliassa. Cessna 208 Grand Caravan on laskeutunut Tsagaannuurin kiitoradalle.
MAF:n työtä Mongoliassa. Cessna 208 Grand Caravan on laskeutunut Tsagaannuurin kiitoradalle.

Kansainvälinen MAF kuljettaa vuosittain yli 100.000 henkilöä pienkoneilla vaikeakulkuisissa ja turvattomissa olosuhteissa.  Kaikilla lennoillaan MAF tekee totta sloganistaan "Flying for life". Maailmanlaajuisesti MAF:n lentokoneet suorittavat keskimäärin joka kolmas minuutti lentoonlähdön tai laskeutumisen. MAF:n potkuritrubiinilentokoneella 1000 kg rahtikuljetus tai 10 henkilön kuljetus 500 km lentomatkan päähän ilmateitse maksaa kaikkine kuluineen keskimäärin noin 1500 € eli 1,5 euroa/kg tai noin 150 euroa/matkustaja. 15 euron lahjoituksella voit lähetttää 10 kg avustustarvikkeita 500 km päähän. Näin MAF auttaa lukemattomia järjestöjä, organisaatioita ja yksittäisiä henkilöitä antamaan rikkinäisessä maailmassa eläville ihmisille toivon ja paremman elämän. Osalllistu ja auta MAF:a tekemään tästä totta osoita tukesi MAF:n koko työlle.

 

 

MAF:n kone ehti ennen kuolemaa

Neljän tunnin kävely syrjäiseen kalastuspaikkaan Papua Uusi-Guineassa maksoi Seiyelle melkein hänen hengensä. Kun kuoleman käärme (edolo tok plesin kielellä säiabë) puri häntä jalkaan, Seiye tappoi käärmeen - mutta hän tiesi näiden käärmeiden kuolettavasta uhasta. Kaikki kuoleman käärmeiden (engl. death adder) sukuun kuuluvat käärmelajit Papua Uusi-Guineassa ja Australiassa ovat erittäin myrkyllisiä. Niiden salamannopeassa puremassa myrkkyhampaiden kautta erittyy voimakasta hermomyrkkyä, joka aikaansaa lopulta uhrin hengityksen lamaantumisen ja kuoleman. "Jumala, jos sinä haluat minun kuolevan, minä kuolen..." Lue lisää.

Anna tukesi MAF:n työlle. MAF käyttää lahjoituksen kulloinkin tärkeimmäksi katsomaansa tarpeenseen työssään.
Anna tukesi MAF:n työlle. MAF käyttää lahjoituksen kulloinkin tärkeimmäksi katsomaansa tarpeenseen työssään.

Jo 15 euron lahjoituksella autat antamaan toivon ja paremman huomisen.