MAF:n lentokone ehti ennen kuolemaa

Neljän tunnin kävely syrjäiseen kalastuspaikkaan Papua Uusi-Guineassa maksoi Seiyelle melkein hänen hengensä. Kun kuoleman käärme (edolo tok plesin kielellä säiabë) puri häntä jalkaan, Seiye tappoi käärmeen - mutta hän tiesi näiden käärmeiden kuolettavasta uhasta. Kaikki kuoleman käärmeiden (engl. death adder) sukuun kuuluvat käärmelajit Papua Uusi-Guineassa ja Australiassa ovat erittäin myrkyllisiä. Niiden salamannopeassa puremassa myrkkyhampaiden kautta erittyy voimakasta hermomyrkkyä, joka aikaansaa lopulta uhrin hengityksen lamaantumisen ja kuoleman.

"Jumala, jos sinä haluat minun kuolevan, minä kuolen. Jos sinä haluat pelastaa minut, pelasta minut!" Seiye rukoili, kun hän viimeisillä voimillaan raahautui kotiinsa ja lyyhistyi tiedottomana maahan. Hän oli kaukana lääketieteellisestä avusta, mutta Seiyen ystävä sai radion välityksellä yhteyden lääkäri Mike Parsaan.  MAF:n lentäjä 27-vuotias Matt Painter lensi 40 minuutin lennon tuoden lääkärin auttamaan Dodomonan kylään. Apu saapui viime hetkellä, sillä lapsiperheen isä Seiye kykeni enää juuri ja juuri hengittämään, kun Mike annosti vastamyrkyn suoraan suoneen. Sitten Mike saattoi potilaan MAF:n Cessna 206 -lentokoneella Rumginaen sairaalaan, jossa Seiye toipui kokonaan.

Seiyen ihmeellinen pelastuminen on vain yksi esimerkki siitä, miten MAF päivittäin lentää elämän puolesta. MAF Mission Aviation Fellowship on 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi  noin 130 pienlentokonetta kehitysmaissa alueilla, missä etäisyydet ovat pitkiä, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikea-kulkuisia ja turvattomia.  Lue lisää kääntöpuolelta, miten voit osallistua MAF:n työhön ja huolehtia, että MAF voi turvallisesti jatkaa lentoja, jotka tuovat avun, ilon ja toivon.