MAF:n siivin eristyksestä yhteyteen

Korrin kylän lapset asuvat kaukana keskellä Pohjois-Kenian savannia. ​MAF:n koneet tuovat kylään konkreettisen ja tärkeän yhteyden muuhun maailmaan.

MAF:n siivin eristyksestä yhteyteen

Korrin kylän lapset asuvat kaukana keskellä Pohjois-Kenian savannia. Kylä sijaitsee eristyksissä  erittäin pitkän ja hankalan matkan päässä ja on siten helpoiten tavoitettavissa pienlentokoneella.  Automatka kylään ei olisi vain pitkä mutta myös vaarallinen, sillä matkalla voi kohdata  aseistautuneita ryöstäjiä tai auto voi mennä rikki, eikä apua ole saatavissa. MAF:n koneet tuovat kylään konkreettisen ja tärkeän yhteyden muuhun maailmaan. MAF:n koneen saapuminen on kyläläisille suuri tapahtuma, ja lapset toivottavat vierailijat lämpimästi tervetulleiksi vilpittömän iloisella olemuksellaan.

Tällä kertaa kyydissä on ugandalainen evankelista Charles Kabogoza, jonka sydämellä on perustaa erityisesti lapsille ja heidän perheilleen lastenkeskus. Keskuksen tehtävänä on tarjota kylän lapsille iänmukaista ja kehittävää vapaa-ajan toimintaa. Tavoitteena on tavoittaa 200 lasta ja heidän perheensä. Pohjois-Kenian maaseudun lapselle tällainen keskus on  hyvin ainutlaatuinen kokemus. Lapset saavat tuntea, että he kaukaisesta ja eristyksissä olevasta sijainnistaan huolimatta voivat kuulua johonkin suurempaan kokonaisuuteen ja että heistä välitetään. Evankelista Charlesin sydämellä on ilosanoma Korrin kylän lapsille ja aikuisille -  pelko ja huoli väistyvät, tilalle saavat tulla ilo, rauha ja toivo.

Lue, miten elämä alkoi MAF:n lennolla.