Sirpa ja Roy Rissanen

Seurakuntien yhteydenotot

MAF:n työssä Mongoliassa

Roy ja Sirpa Rissanen ovat aloittaneet uuden työkauden työskennellen yhdessä Mongoliassa vuoden 2018 alusta alkaen. Roy ja Sirpa aloittivat työn lähetyslentäjien työssä vuonna 1993 Tansaniassa. Ennen Mongolian tehtäviä he ovat aiemmin työskennelleet yhdessä MAF:n tehtävissä myös Keniassa.  

Tilaa Rissasten uutiskirje 

Tällä videolla MAF:lla työskentelevien ilmailun ammattilaisten omat lapset kertovat vanhempiensa mielenkiirtoisista työtehtävistä lentokoneiden huoltotoiminnassa. 

TEE OMASSA PANKKISSASI TOISTUVA KUUKAUSILAHJOITUS MAF:N JA RISSASTEN TYÖLLE

MAF Suomen tiliFI04 5724 1120 0933 25
Summa 
Merkitse viestikenttään

RISSASET, oma nimesi, osoitteesi sekä postinumerosi

Toistuvuuskuukausittain

Lahjoitetut varat käytetään MAF:n avustuslentotyön tehtävissä palvelevien työntekijöiden lähettämiseen, erityisesti Royn ja Sirpan työn tukemiseen. Jos varoja kertyy enemmän tai perhe joutuisi palaamaan kotimaahan, lahjoitetut varat käytetään edelleen järjestämään apua, iloa ja toivoa tuovia MAF:n lentoja kehitysmaissa.

----------------

MERKITSE VIESTIKENTTÄÄN:

LENNOT, oma nimesi, osoitteesi sekä postinumerosi, jos haluat, että tukesi käytetään kaikkien MAF:n lentojen mahdollistamiseen. Kaikkeen, mitä tarvitaan, että lennot voidaan järjestää turvallisesti.

TERVEYS, oma nimesi, osoitteesi sekä postinumerosi, jos haluat, että tukesi käytetään MAF:n terveydenhuoltoon ja sen kehittämiseen liittyvien lentojen sekä sairaslentojen mahdollistamiseen