Uudet evankelistat ensilennolla

- Tansaniassa koulutetaan evankelistoja työskentelemään syrjäisissä kylissä

Tansanian kirkon uusia evankelistoja ensimmäistä kertaa lentokoneessa.
Lentäjä Jarkko Korhonen lentää Tansaniassa MAF:n Cessna 206 -lentokonetta. Matkustajina tansanialaisia terveydenhuollon ja kirkon työntekijöitä.

Uudet evankelistat ensilennolla

- Tansaniassa koulutetaan evankelistoja työskentelemään syrjäisissä kylissä

Lentäjä Jarkko Korhonen jätti Malambon raamattukoulussa opiskelevat evankelistat viikoksi puskatöihin kuuteen eri kylään, joissa he kiertävät bomiksi kutsutuissa masai-asumuksissa. Rukouselämä vilkastui tuttuun tapaan uusien evankelistojen ensilennolla, ja ohjaamon ja matkustamon välisen suojakalvon takaa kuului kauhun kiljauksia turbulenttisissa ilmakuopissa, ja ilon kiljahduksia kun oltiin takaisin maassa.

Evankelistat palasivat Jarkon kyydissä iloisissa tunnelmissa evankeliointimatkaltaan. Paluulentokaan ei enää jännittänyt niin paljoa.

Lue, miten Sangai-vauva pääsi MAF:n lentokoneella hoitoon ja pelastui

 

MAF Suomen MobilePay-numero 12000

Tue MAF:n työtä

MAF Suomen lahjoitustilin numero Osuuspankissa, BIC OKOYFIHH

FI04 5724 1120 0933 25

Merkitse viestikenttään: "Tuki MAF:n työlle", katuosoitteesi ja postinumerosi.

MAF (Mission Aviation Fellowship) on vuonna 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi pienlentokoneita kehitysmaissa alueilla, missä etäisyydet ovat pitkiä, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikeakulkuisia ja turvattomia. Monet kehitysyhteistyö- ja lähetysjärjestöt sekä kansainväliset avustusjärjestöt kuten YK:n lastenapu, maailman ruokapankki ja terveysjärjestö WHO käyttävät MAF:n palveluita mm. terveydenhuollon ja perusopetuksen hankkeissa. MAF lentää paljon myös ambulanssilentoja.