Sirpa ja Roy Rissanen

Seurakuntien yhteydenotot

MAF:n työssä Länsi-Afrikassa

Roy ja Sirpa aloittivat työn lähetyslentäjien työssä vuonna 1993 Tansaniassa. He  jatkoivat MAF:n tehtävissä Keniassa ja olivat aloittamassa Mongolian työtä vuonna 1999. He palasivat uudelleen Mongoliaan vuoden 2018 alusta alkaen. Vuodesta 2020 eteenpäin lentotehtävät ovat jatkuneet Liberiassa. Vuonna 2022 Roy on ollut Guineassa, Länsi-Afrikassa, aloittamassa uutta MAF-työtä.

Tilaa Rissasten uutiskirje 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Laben lentokentällä
Nzerekoren lentokentta
Ensimmainen matkustajalento
Patikkamatka vuorilla
Honey locust tree hedelmien prosessointi
Yopyminen vesiputouksella
Lennonjohtotornissa
Moskeija Guinean maaseudulla
Aamiainen matkan varrella
Uusi kiitotien paikka

Tällä videolla MAF:lla työskentelevien ilmailun ammattilaisten omat lapset kertovat vanhempiensa mielenkiirtoisista työtehtävistä lentokoneiden huoltotoiminnassa. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

TEE OMASSA PANKKISSASI TOISTUVA KUUKAUSILAHJOITUS MAF:N JA RISSASTEN TYÖLLE

MAF Suomen tiliFI04 5724 1120 0933 25
Summa 
Merkitse viestikenttään

RISSASET, oma nimesi, osoitteesi sekä postinumerosi

Toistuvuuskuukausittain

Lahjoitetut varat käytetään MAF:n avustuslentotyön tehtävissä palvelevien työntekijöiden lähettämiseen, erityisesti Royn ja Sirpan työn tukemiseen. Jos varoja kertyy enemmän tai perhe joutuisi palaamaan kotimaahan, lahjoitetut varat käytetään edelleen järjestämään apua, iloa ja toivoa tuovia MAF:n lentoja kehitysmaissa.

----------------

MERKITSE VIESTIKENTTÄÄN:

LENNOT, oma nimesi, osoitteesi sekä postinumerosi, jos haluat, että tukesi käytetään kaikkien MAF:n lentojen mahdollistamiseen. Kaikkeen, mitä tarvitaan, että lennot voidaan järjestää turvallisesti.

TERVEYS, oma nimesi, osoitteesi sekä postinumerosi, jos haluat, että tukesi käytetään MAF:n terveydenhuoltoon ja sen kehittämiseen liittyvien lentojen sekä sairaslentojen mahdollistamiseen