Tilaa Polttoainetta auttamiseen -lahjakortteja jouluksi

Tilaa viimeistään 11.12.

MAF:n Polttoainetta auttamiseen -kortit ovat lahjoja, joita voit antaa ystävällesi tai sukulaisellesi sen sijaan, että ostat hänelle jonkin tavaran. Antamalla tai lähettämällä jerrykannunmuotoisen MAF:n lahjakortin jouluna, annat MAF:lle 20 litraa lentopolttoainetta. Jerrykannunmuotoisia lahjakortteja voivat tilata sekä yksityishenkilöt, yhteisöt, yritykset että seurakunnat. Vuonna 2022 voi tilata 2 uutta korttia. Korteissa on joulutervehdys: "Hyvää ja rauhallista joulua".

Uudet kortit 2022

1. Lahjoja tuova lentokone ja joulupukki

2. Yö Malambossa, Tansania

Jerrykannunmuotoisella lahjakortilla voi tervehtiä ystävää tai sukulaista joulun aikana. Nämä lahjakortit antavat mahdollisuuden kertoa hauskalla ja konkreettisella tavalla lentokoneiden avulla tehtävästä hyvästä työstä. Suosituslahjoitus 20 euroa per lahjakortti.

MAF:n koneet kyllä auttavat, mutta ilman polttoainetta emme pääse pitkälle. Auttamiseen tarvitaan myös työssä palvelevat työntekijät ja tietenkin lentokoneet sekä monta muuta lentämiseen liittyvää asiaa.  Polttoainekanisterin muotoinen lahjakortti on kaiken tämän MAF:n tekemän auttamistyön symboli. Tässä myös itse polttoaine tulee parhaimpaan mahdolliseen käyttöön, sillä sen avulla toteutetaan hengen pelastavia lentoja.

 

Joulukorttien tilauslomake

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.