Tilaa joulukortteja joulun ajan tilaisuuteen

Viime vuonna ensimmäiset seurakunnat jakoivat seurakuntalaisilleen Suomen Lähetyslentäjien Polttoainetta auttamiseen -joulukortteja joulun ajan tilaisuuksissa.  Jerrykannunmuotoisella joulukortilla voi tervehtiä ystävää tai sukulaista joulun aikana. Samalla nämä joulukortit antavat seurakuntalaisille mahdollisuuden kertoa hauskalla ja konkreettisella tavalla kristittyjen yhdessä tekemästä hyvästä työstä. Polttoainetta auttamiseen -joulukortit antavat seurakuntalaiselle myös mahdollisuuden osallistua seurakunnan kolehtiin kotoa käsin.

Joulun alla kokoamme tukea MAF:n työlle jerrykannunmuotoisten joulukorttien avulla. MAF:n koneet kyllä auttavat, mutta ilman polttoainetta emme pääse pitkälle. Auttamiseen tarvitaan myös työssä palvelevat työntekijät ja tietenkin lentokoneet sekä monta muuta lentämiseen liittyvää asiaa.  Polttoainekanisterin muotoinen joulukortti on kaiken tämän MAF:n tekemän auttamistyön symboli. Tässä myös itse polttoaine tulee parhaimpaan mahdolliseen käyttöön, sillä sen avulla toteutetaan hengen pelastavia lentoja.

Tilaa esimerkiksi 200 kpl joulukortteja seurakuntasi joulun ajan tilaisuuteen. Kortit voi jakaa seurakuntalaisille esimerkiksi tilaisuuden lopussa tai alussa, kun heidät toivotetaan tervetulleeksi tilaisuuteen. 

Mukaan lähteneitä seurakuntia:

Tikkurila 

Hyvinkää 

Pakila

Viitasaari

Raisio

Muonio

Haapavesi

Lapinlahti

Merimasku

Pöytyä

Pieksämäki

Vesanto

Pitäjänmäki

Sammonlahti

Masku

Liperi

Hailuoto

Haukipudas

Ilomantsi