Synnytys lentokoneessa - oletko valmis auttamaan?

Lahjoita verkkopankissa MAF:n työlle.
Lahjoita verkkopankissa MAF:n työlle.

Tämän sai kokea 33-vuotias MAF:n lentäjä Justin Honaker. Hän oli juuri saanut uuden Leatherman- monitoimityökalun, jonka slogan "Nyt olet valmis" sai tällä lennolla aivan uuden merkityksen. Viimeisillään raskaana oleva Mamolise odotti kiitoradan reunalla päästäkseen MAF:n lentokoneella noin 60 km päähän aluesairaalaan Munamanengiin. Supistukset olivat kestäneet jo kaksi päivää, mutta saattamassa ollut sairaanhoitaja vakuutti silti, että odottava äiti voisi lentää - lentohan kestäisi vain 15 minuuttia. Näin
tapahtumat etenivät. Justin laittaa Mamolisen lepäämään yksimoottorisen Cessna 206 -lentokoneen lattialle kiinnitetylle paarille ja kiinnittää turvavyöt. Lue koko tarina.

MAF (Mission Aviation Fellowship) on vuonna 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi pienlentokoneita kehitysmaissa alueilla, missä etäisyydet ovat pitkiä, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikeakulkuisia ja turvattomia. Monet kehitysyhteistyö- ja lähetysjärjestöt sekä kansainväliset avustusjärjestöt kuten YK:n lastenapu, maailman ruokapankki ja terveysjärjestö WHO käyttävät MAF:n palveluita mm. terveydenhuollon ja perusopetuksen hankkeissa. MAF lentää paljon myös ambulanssilentoja. Lue lisää.

 

Synnytys lentokoneessa - oletko valmis auttamaan? Lahjoita verkkopankissa MAF:n työlle.
MAF:n lentoja tarvitaan - auta MAF:a tekemään niistä totta. Lahjoita verkkopankissa MAF:n työlle.