Avoimet tehtävät

Ilmailun ammattilaisten lisäksi MAF:n työyhteydessä on tarjolla monipuolisia työtehtäviä muun muassa hallinnon, kirjanpidon, opetuksen ja tietotekniikan ammattilaisille. Kaikki tällä hetkellä avoinna olevat tehtävät löytyvät MAF Internationalin career portaalista.

Ota yhteyttä ulkomaisen työn rekrytointiin liittyen alla olevalla lomakkeella.

Huomioithan, että ammatillisen pätevyyden ja kokemuksen lisäksi MAF Suomi edellyttää ulkomaiseen lähetystehtävään valmistavan koulutuksen suorittamista. Hyväksyttävä koulutus on esimerkiksi kirkon kansainvälisen työn erityiskoulutus. Lähetettyjen työntekijöiden tehtäviin kuuluu kristillisten hartaus- ja rukoustilanteiden johtamista. Kotimaassa ja työkauden aikana lähetetyt työntekijät osallistuvat MAF:n työssä välttämättä tarvittavaan varainhankintaan ja tiedotustoimintaan. Voit tiedustella tällä hetkellä avoinna olevista tehtävistä ja kertoa kiinnostuksesi MAF Suomelle lähettämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Tutustu rekrytointipolkuun.

Avoinna olevat tehtävät (yhteydenottopyyntö)

*
*
*
*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Lue MAF Suomen rekisteriseloste täältä.

Tue MAF:n työtä

MAF Suomen lahjoitustilin numero Osuuspankissa, BIC OKOYFIHH

FI04 5724 1120 0933 25

Merkitse viestikenttään: "Tuki MAF:n työlle", katuosoitteesi ja postinumerosi.

MAF (Mission Aviation Fellowship) on vuonna 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi pienlentokoneita kehitysmaissa alueilla, missä etäisyydet ovat pitkiä, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikeakulkuisia ja turvattomia. Monet kehitysyhteistyö- ja lähetysjärjestöt sekä kansainväliset avustusjärjestöt kuten YK:n lastenapu, maailman ruokapankki ja terveysjärjestö WHO käyttävät MAF:n palveluita mm. terveydenhuollon ja perusopetuksen hankkeissa. MAF lentää paljon myös ambulanssilentoja.