Avoimet tehtävät

Ilmailun ammattilaisten lisäksi MAF:n työyhteydessä on tarjolla monipuolisia työtehtäviä muun muassa hallinnon, kirjanpidon, opetuksen ja tietotekniikan ammattilaisille. Kaikki tällä hetkellä avoinna olevat ulkomaan tehtävät löytyvät MAF Internationalin career portaalista.

Ota yhteyttä ulkomaaan ja kotimaan työn rekrytointiin liittyen alla olevalla lomakkeella.

Huomioithan, että ammatillisen pätevyyden ja kokemuksen lisäksi MAF Suomi edellyttää ulkomaiseen lähetystehtävään valmistavan koulutuksen suorittamista. Hyväksyttävä koulutus on esimerkiksi kirkon kansainvälisen työn erityiskoulutus. Lähetettyjen työntekijöiden tehtäviin kuuluu kristillisten hartaus- ja rukoustilanteiden johtamista muun muassa seurakuntien tilaisuuksissa. Seurakunnat ovat myös työmme tärkeitä tukijoita. Kotimaassa ja työkauden aikana lähetetyt työntekijät osallistuvat MAF:n työssä välttämättä tarvittavaan varainhankintaan ja tiedotustoimintaan. Voit tiedustella tällä hetkellä avoinna olevista tehtävistä ja kertoa kiinnostuksesi MAF Suomelle lähettämällä tietosi alla olevalla lomakkeella. Tutustu ulkomaan työn rekrytointipolkuun.

Avoinna olevat tehtävät (yhteydenottopyyntö)

*
*
*
*
*
*
*
*

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Lue MAF Suomen rekisteriseloste täältä.

Mikä MAF?

Mission Aviation Fellowship (MAF) on 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi yli 120 lentokonetta kehittyvien maiden alueilla, missä etäisyydet ovat pitkiä, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikeakulkuisia ja turvattomia. MAF jatkaa avustuslentotyötä edelleen alueilla, missä avuntarve on suurin. MAF Suomi on ollut mukana tekemässä totta näistä lennoista jo vuodesta 1976. Suomessa järjestämme muun muassa nuorten ilmailuleirejä, lentokoulutusta sekä tuemme MAF:n lento-operaatioita sekä niissä palvelevia suomalaisia työntekijöitä. MAF:n työ auttaa ilmastonmuutoksesta kaikkein eniten kärsivien alueiden ihmisiä kehittyvissä maissa. Myös Suomessa MAF on aktiivinen ilmastokysymyksissä ja on toiminut ekologisen ja sähköisen lentämisen kansainvälisen konferenssin pääjärjestäjänä vuodesta 2019 alkaen.