Vapaaehtoistyön koordinaattori

Onko sinulla innostusta vapaaehtoisten toiminnan koordinointiin ja suunnitteluun? Onko sinulla myös taitoa ja intoa vapaaehtoistoiminnan markkinointiin ja viestintään? Nautitko työpäivistä, jossa tilanteet, projektit ja ihmiset vaihtuvat?  

Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, laita hakemus tulemaan Suomen Lähetyslentäjät ry:lle (MAF Suomi). Haemme tiimiimme vapaaehtoistyön koordinaattoria suunnittelemaan ja toteuttamaan MAF Suomen vapaaehtoisryhmien toimintaa. 

Mission Aviation Fellowship (MAF) on vuonna 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi pienlentokoneita kehitysmaiden vaikeakulkuisilla alueilla ja vie perille apua siellä asuville ihmisille. Avustusjärjestöt käyttävät MAF:n palveluita mm. terveydenhuollon ja perusopetuksen hankkeissa. MAF Suomi on ollut mukana auttamassa lentotoiminnassa jo vuodesta 1976. Tutustu Suomen Lähetyslentäjiin ja MAF Suomen toimintaan osoitteessa: https://www.maf.fi/  MAF tuo apua, toivoa ja terveyttä. Tule mukaan tekemään merkityksellistä ja tärkeää työtä!  

Vapaaehtoistyön koordinaattorina tulet vastaamaan MAF Suomen vapaaehtoistyön kokonaisuudesta. Keskeistä työssäsi on huolehtia muun muassa seuraavien aktiviteettien ja vapaaehtoisryhmien suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä vapaaehtoisten kanssa: OH-MAF -lentokonenäyttely, Saimme siivet -ryhmän ja sen lennonopettajien ja teoriaopettajien toiminta, Nuorten 14-18-vuotiaiden Peltilintu- ilmailuleiri, lentävien kannatusjäsenten koulutustoiminta ja kokoavat tilaisuudet, MAF Suomen C172-lentokoneen ja lentosimulaattorin vapaaehtoiset huoltotiimit sekä Move Again Friend -tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Työtehtäviin kuuluu kristillisten hartaus- ja rukoustilanteiden johtamista muun muassa seurakuntien tilaisuuksissa.

Osaat kirjoittaa innostavia ja kannustavia viestejä vapaaehtoisille, sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille MAF Suomen vapaaehtoistoimintaan liittyen. Toimit mielelläsi pienessä tiimissä ja sinulla on kapasiteettia ja motivaatiota kehittyä tiimin vetäjäksi.  Sinulla pysyy fokus juuri oikeissa asioissa ja olet rakentava työkaveri. Huolehdit mielelläsi tarvittavista toistuvista tehtävistä, mutta sinulla on myös näkemystä ja ideoita vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen. Nautit eri toimenpiteiden käytännön toteuttamisesta ja saat ihmiset innostumaan mukaan.  

Odotamme sinulta oma-aloitteellista ja ratkaisukeskeistä työskentelyä sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja analysoida toiminnan yksityiskohtia. Arvostamme kokemusta ilmailun toimialalta, vapaaehtoistyöstä ja projektien vetämisestä. Työssäsi toimit aktiivisessa yhteistyössä eri kumppaneidemme kuten esimerkiksi seurakuntien kanssa. 

Jotta menestyisit tehtävässäsi, odotamme sinulta erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää erinomaista suomenkielen hallintaa, hyvää englanninkielen taitoa sekä hyviä toimistotyön tietoteknisiä taitoja. Odotamme, että sinulla on soveltuva koulutus, esimerkiksi kaupallinen korkeakoulu tai ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Eduksesi on ruotsinkielen osaaminen ja kokemus järjestötyöstä. Vapaaehtoistyön koordinaattorina sinun tulee hyväksyä MAF:n arvot. Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen ja tehtävässä on kuukausipalkka. Tulet työllistymään suoraan MAF Suomelle ja saat työhösi kattavan perehdytyksen. Tavoitteena on, että kehityt työn mukana, jolloin myös vastuusi kasvavat kokemuksesi karttuessa. MAF Suomen toimisto sijaitsee historiallisella Helsinki-Malmin lentoasemalla. Tehtävä edellyttää mahdollisuutta matkustamiseen. Osa tehtävistä on mahdollista tehdä etätyönä. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan.  

Tarjoamme sinulle hyvin merkityksellisen ja itsenäisen työn arvostetussa ja innostavassa työyhteisössä. Työpanoksellasi edistät MAF:n lentoja, jotka vievät perille apua, toivoa ja terveyttä kehittyvien maiden turvattomilla ja vaikeakulkuisilla alueilla asuville ihmisille.  

Kerro meille itsestäsi ja taustasi ja siitä, että miksi juuri sinä olisit oikea henkilö vapaaehtoistyön koordinaattorin tehtävään. Täytä hakemus osoitteessa www.maf.fi/rekry ja liitä mukaan CV:si viimeistään 9.4.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.  Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Lisätietoja voit halutessasi kysyä verkkolomakkeen www.maf.fi/rekry kautta.  Tiedustelut puhelimitse 0466129652 ti 14.3. ja ke 15.3. sekä ma 20.3. klo 8-16.