MAF 75 vuotta: Peltilintu drive & fly in 2020

MAF on 75 vuoden historiansa aikana toteuttanut satoja tuhansia lentoja, joilla on autettu ja pelastettu ihmishenkiä. Viime aikoina MAF:n 130 lentokoneella on toteutettu vuosittain noin 55.000 lentoa, joilla apu, ilo ja toivo on viety perille kehittyvien maiden turvattomilla ja vaikeakulkuisilla alueilla. Korona-aikanakin toimintamme on jatkunut vaikeuksista huolimatta. Tule mukaan juhlimaan kanssamme Huittisiin Tuulikki-Vampulan lentokentälle lauantaina 1.8. nuorten ilmailuleirin päätöspäivänä. Korona huomioidaan juhlassa asianmukaisesti turvavälein ja maskein. Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta viimeistään torstaina 30.7. 

MAF Suomi järjestää heinäkuun lopussa 14-18 -vuotiaiden nuorten Peltilintu-ilmailuleirin Huittisten Vampulassa. Leiri on järjestyksessään jo kolmastoista. Leirin päätöspäivänä la 1.8. järjestämme MAF:n 75 juhlan, joka alkaa juhlajumalanpalveluksella, ja juhla jatkuu juhlalounaalla. Paikalle voi tulla tietysti lentäen tai muillakin ajoneuvoilla. Lähetämme ajo-ohjeet sekä lentäen saapuville lähestymisohjeet erikseen. 

Kaikkien osallistuvien on ilmoittauduttava - ilmoittaudu täältä!

 

Peltilintu drive in & fly in -päivä, MAF 75 vuotta ohjelma *

11:30 Saapuminen  (drive-in, fly-in)

12:00 Ilmailuväen kirkko. Ilmavoimat kenttärovasti Kari Mannermaa, Puolustusvoimat kenttäpiispa Pekka Särkiö, musiikki Jippu sekä kanttori Sirpa Honkanen, Huittisten seurakunta

13:00 Lounas ja MAF 75 vuotta juhla

  • MAF 75 vuotta & työn esittely
  • Nuorten leirin kuvakooste
  • Saapuneiden koneiden maanäyttely

15:30 Päätös ja poislähtö. Leevi K. Laitinen, Huittisten kaupungin terveiset

Runsaan ja herkullisen lounaan (menu julkaistaan myöhemmin) hinta on 25 euroa, lapset alle 14 vuotta 13 euroa. Perhehinta 70 euroa (2 aikuista +3 lasta tai 1 aikuinen + 4 lasta). 

Lounaan tuotto käytetään Peltilintuleirin ja MAF:n työn hyväksi. Ilmoittaudu mukaan! Maksathan lounaan etukäteen. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse. 

* muutokset ohjelmaan mahdollisia

Tervetuloa!

Tue MAF:n työtä

MAF Suomen lahjoitustilin numero Osuuspankissa, BIC OKOYFIHH

FI04 5724 1120 0933 25

Merkitse viestikenttään: "Tuki MAF:n työlle", katuosoitteesi ja postinumerosi.

MAF (Mission Aviation Fellowship) on vuonna 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi pienlentokoneita kehitysmaissa alueilla, missä etäisyydet ovat pitkiä, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikeakulkuisia ja turvattomia. Monet kehitysyhteistyö- ja lähetysjärjestöt sekä kansainväliset avustusjärjestöt kuten YK:n lastenapu, maailman ruokapankki ja terveysjärjestö WHO käyttävät MAF:n palveluita mm. terveydenhuollon ja perusopetuksen hankkeissa. MAF lentää paljon myös ambulanssilentoja.