Peltilintu -ilmailuleirit nuorille

Seuraava nuorten 14-18 -vuotiaiden ilmailuleiri Peltilintu 2023 järjestetään ma 31.7.-la 5.8.  Katso leirin esittely kuvan alta.

Peltilintuleiri 2010 Tuulikki Vampulan lentokentällä Kuva Leevi K Laitinen
Purjelentotoimintaa kuva Leevi K Laitinen

MAF Youth Camp 31.7. - 5.8.2023 

He kohoavat siivilleen kuin kotkat (They will soar on wings like eagles)

 

Peltilintu -leirillä tutustut ilmailun harrastuksiin sekä ilmailun eri ammatteihin hyvin käytännönläheisesti ilmailun ammattilaisten johdolla. Sään salliessa leirin ohjelmaan kuuluu muun muassa tutustuminen kuumailmapallolentämiseen. Huom. etusijalla kuumailmapallolennolle ovat sellaiset leiriläiset, jotka eivät aiemmin ole lentäneet kuumailmapallolennolla. 

Leiriläisille järjestetään virallisen PPL-teoriakurssin mukaista opetusta. MAF Suomi tukee nuorten lentolupakirjan teoriakurssin suorittamista merkittävällä tavalla. Vuoden 2023 leirimaksu sisältää lähiopetuksen  ilmailumääräysten mukaisen PPL-teorioiden suorittamiseksi ja kattaa lähiopetuksen leiriläisille myös leirin jälkeen. Leirin jälkeen opetus jatkuu online-opintoina, johon voi osallistua, miltä paikkakunnalta tahansa. 

Luonnollisesti tutustumme myös lähetyslentäjien ja MAF:n työhön, jonka kautta moni erityksissä asuva ihminen saa toivon elämäänsä. Leirillä järjestetään joka päivä myös aamu/iltahartaus, sillä leirin tarkoitus on antaa hienojen kokemusten ja unelmien lisäksi eväitä koko elämää varten.

Leirit on viime vuosina järjestetetty Huittisissa mahtavaksi havaitussa paikassa Tuulikki-Vampulan –lentokentällä. Vampulan leiripaikka sijaitsee aivan kiitoradan vieressä, joten lentämisestä uneksimisen voi jättää taakse ja tulla mukaan tutustumaan aivan käytännössä. Leirillä on telttamajoitus, joten mukaan tarvitset teltan ja makuupussin. Leirielämää helpottavat upeat sauna- ja peseytymistilat sekä uimapaikka! Leirimaksu vuonna 2023 on 250 euroa, joka sisältää ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala) sekä leirille osallistumisen perusmaksun sekä PPL-teorioiden lähiopetusmaksun kuten edellä on selvitetty. Ellei sää tai muut muut ylivoimaiset seikat estä, leirimaksu sisältää myös noin 20 minuutin esittelylennon MAF Suomen Cessna 172-lentokoneella yhessä toisten leiriläisten kanssa. PPL-teoriaopetukseen osallistumista varten suositellaan PPL-teoriaopetusmateriaalin hankkimista ks. lisätiedot alla.

Leiri on tarkoitettu 14 – 18 -vuotiaille nuorille. 

Peltilintu -leiri on innostava ja rohkaiseva ilmailuleiri, joka antaa taivaallisen näkökulman elämään!

Ilmoittautuminen vuoden 2024 leirille avautuu 1.3.2024 klo 00:00

Vuoden 2023 Leirille on ilmoittautunut jo maksimäärä nuoria. Peruutuspaikkoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta: lahjat(at)maf.fi.

 

Köydenvetoa Kuva Janne Ropponen
Ilmaa kevyempänä Kuva Johannes Koivisto
Pertti Peussa opasti leiriläisiä radio-ohjattavien lennokkien maailmaan Kuva Janne Ropponen
Lennonopettaja Mika Karjalainen ja leiriläinen Anna-Maija Rikkinen kuva MAF Finland ja Matti Pirhonen
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Peltilintu on 14-18 -vuotiaiden nuorten ilmailuleiri, jonka tavoitteena on mm:

  • jakaa tietoa ilmailusta ja Lähetyslentäjien (MAF) työstä

  • tutustua mm. lentäjän, lentokonemekaanikon ja lennonjohtajan ammatteihin

  • tutustua ilmailun harrastuksiin

Lähetä alla oleva suositteluviesti kaverillesi!