Peltilintu päätöspäivä fly in & drive in 5.8.2023

Peltilintu-leirin päätös ja kenttämessu lauantaina 5.8.2023 klo 12.00 MAF Suomen nuorten ilmailuleiri Huittisten Tuulikki Vampulan lentokentällä päättyy kenttämessuun, joka on myös fly in ja drive in -tapahtuma. Huittisten seurakunnan kanssa järjestettävän kenttämessun johtaa Ilmasotakoulun sotilaspastori Marko Haukkamäki ja musiikista vastaa Pekka Simojoki. Tällä kertaa leirin päättävässä kenttämessussa asetetaan lähetystyön tehtävään, eli siunataan lähetystyöhön lentäjä Iisakki Saari.

Tilaisuus on avoin kaikille, mutta rajallisen tilan vuoksi kaikkien mukaan tulevien on ilmoittauduttava. Messun jälkeen on lähetyslounas ja juhla. Katso lounaan menu alta. Lounas on hyvä ja reilu. Reilu on lounaan kannatushintakin, sillä tuotto käytetään Peltilintuleirin ja MAF:n työn hyväksi. Muista ilmoittautua. Lounas on maksettava etukäteen. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse. 

Ilmoittaudu viimeistään torstai 3.8.2023 klo 21.00 mennessä

 
*
*
*
*
*
*
*
*
Painamalla lähetä painiketta annan luvan käyttää antamiani yhteystietoja ja lähettää minulle tietoa MAF:n toiminnasta ja tavoista tukea MAF:n tekemää työtä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

MENU

 

Vampulan lentokentän runsas lounas *

Vihreä salaatti

Tomaatti-Sipulisalaatti

Silli ja kananmunat

Keitetyt perunat

Karjalanpaisti 

Lihapullat

Kasvisgratiini

Talon leivät

Juomat mehu/vesi

Marjapiirakka ja kahvi

 

Lounaan tuotto käytetään Peltilintuleirin ja MAF:n työn hyväksi. Muista ilmoittautua. Lounas on maksettava etukäteen. Maksuohjeet lähetetään sähköpostitse. 

 

* muutokset mahdollisia

 

Peltilintuleiri 2010 Tuulikki Vampulan lentokentällä Kuva Leevi K Laitinen