MAF Connection

MAF Suomi järjestää yhdessä Helsingin sähkölentokoneyhdistyksen kanssa jo kolmannen kerran ekologisen ja sähköisen lentämisen konferenssin. Päivän päättää Helsingin kärkipoliitikkojen debatti, joka näytetään MAF Connection kanavalla ja tällä sivulla 10.3. klo 15.30. Lue miksi MAF Suomi on mukana järjestämässä tätä konferenssia.

Ekologinen ja sähköinen ilmailu kehittyy – miten Helsinki pysyy mukana? 

– Helsingin puolueiden johtoa debatissa, juontajana Heikki Kauhanen, TV-tuottaja, uutistoimittaja, TV-isäntä Alfa TV:lta

  • Kokoomus, Daniel Sazonov, ryhmäpuheenjohtaja, Helsingin valtuutettu
  • Kristillisdemokraatit, Mika Ebeling, ryhmäpuheenjohtaja, Helsingin valtuutettu
  • Perussuomalaiset, Nuutti Hyttinen, ryhmäpuheenjohtaja, Helsingin valtuutettu
  • RKP, Björn Månsson, ryhmäpuheenjohtaja, Helsingin valtuutettu
  • Sosialidemokraatit, Pentti Arajärvikansanedustaja, ryhmäpuheenjohtaja, Helsingin valtuutettu
  • Vihreät, Hannu Oskala, puolueen varapuheenjohtaja, Helsingin valtuutettu

Lisätietoa ekologisen ja sähköisen lentämisen konferessista.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Miksi MAF Suomi järjestää ekologisen ja sähköisen lentämisen konferenssia? 

1. Meidän kuten kaikkien muidenkin tulee tehdä oma osansa ilmastotyössä,

2. Ekologisen ja sähköisen ilmailun kehittyminen todennäköisesti muuttaa toimintaympäristöämme ja

3. Yleisön ja päättäjien tulee saada tietää tästä kehityksestä.

Ekologisen ja sähköisen ilmailun sekä sen teknologian kehittyminen on MAF Suomelle hyvin tärkeä asia, sillä se muuttaa todennäköisesti hyvin merkittävästi toimintaamme tulevaisuudessa. Lentämiseen liittyvät asiat ovat sekä kehittyvissä maissa että Suomessa hyvin keskeinen MAF Suomen toimintamuoto. Ilmaston lämpenemisen vuoksi ekologiseen lentämiseen liittyvät asiat ovat luonnollisesti meidän, kuten kaikkien muidenkin suomalaisten ilmailun toimijoiden asialistalla korkealla. Tämä on meille kipeästi tiedossa, sillä järjestömme lennot pyrkivät monilla alueilla auttamaan ihmisiä, jotka kärsivät ilmaston muutoksesta kuten esimerkiksi Etelä-Sudanissa ja Tšadissa. Avustuslentotyötä kehittyvissä maissa niiden olojen kehittymisen parhaaksi tekevänä järjestönä meidän on luontevaa auttaa asioiden ja etenkin ilmailun kehittymistä myös Suomessa. 

 

Tue MAF:n työtä

MAF Suomen lahjoitustilin numero Osuuspankissa, BIC OKOYFIHH

FI04 5724 1120 0933 25

Merkitse viestikenttään: "Tuki MAF:n työlle", katuosoitteesi ja postinumerosi.

MAF (Mission Aviation Fellowship) on vuonna 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi pienlentokoneita kehitysmaissa alueilla, missä etäisyydet ovat pitkiä, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikeakulkuisia ja turvattomia. Monet kehitysyhteistyö- ja lähetysjärjestöt sekä kansainväliset avustusjärjestöt kuten YK:n lastenapu, maailman ruokapankki ja terveysjärjestö WHO käyttävät MAF:n palveluita mm. terveydenhuollon ja perusopetuksen hankkeissa. MAF lentää paljon myös ambulanssilentoja.