Aiemmat MAF Connection -tallenteet

MAF connection esitelmien tallenteet ovat pääosin zoom-videokonferenssin tallenteita, joiden videolaatu ei ole paras mahdollinen. Haluamme kuitenkin tarjota mahdollisuuden tutustua työhömme myös näiden tallenteiden kautta. 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Aiemmat MAF Connection -tallenteet

  • MAF 75 joulujuhla 8.12.2020 (60 min)  Musiikki Pekka Simojoki ja Henna Nieminen, juontajana MAF Suomen toiminnanjohtaja Janne Ropponen ja hiippakuntasihteeri rovasti Jukka Jämsen, jouluhartaus. Rakkaimpia joululauluja, joiden lomassa avautuvat MAF:n mielenkiintoisen työn vuosikymmenet kuvin ja tarinoin
  • Tule MAF:lle lentäjäksi, Roy Rissanen, 8.10.2020 (23 min). Millaista MAF:n lentäjän työ on ja miten siihen haetaan? Lentäjä Roy Rissanen kertoo kokemuksiaan mm. työstä Mongoliassa.
  • Lento elämään, Janne Ropponen, 30.8.2020 (33 min). MAF:n työn perustaja Stuart King nukkui pois 98-vuotiaana. MAF Suomen toiminnanjohtaja Janne Ropponen kertoo Stuart Kingistä, MAF:n työn alusta ja Lento elämään -kirjasta Tikkurilan seurakunnalle.​

 

MAF Suomella on tänä vuonna viisi erilaista joulukorttia. Katso mallit tilaa MAF:n joulukortteja.

Tue MAF:n työtä

MAF Suomen lahjoitustilin numero Osuuspankissa, BIC OKOYFIHH

FI04 5724 1120 0933 25

Merkitse viestikenttään: "Tuki MAF:n työlle", katuosoitteesi ja postinumerosi.

MAF (Mission Aviation Fellowship) on vuonna 1945 perustettu kristillinen järjestö, joka operoi pienlentokoneita kehitysmaissa alueilla, missä etäisyydet ovat pitkiä, maantiet puuttuvat tai ne ovat vaikeakulkuisia ja turvattomia. Monet kehitysyhteistyö- ja lähetysjärjestöt sekä kansainväliset avustusjärjestöt kuten YK:n lastenapu, maailman ruokapankki ja terveysjärjestö WHO käyttävät MAF:n palveluita mm. terveydenhuollon ja perusopetuksen hankkeissa. MAF lentää paljon myös ambulanssilentoja.