Ajankohtaista

MAF:n lentokoulu MAF ATC (Aviation Training Centre), joka on Papua-Uuden Guinean ainoa lentokoulu, koulutti onnistuneesti uuden lentäjän
Petri Louhivuoren kokemus, tiedot ja taidot tuovat tärkeän lisän MAF Finlandin hallitukseen. Ennen kaikkea hän on myös innostunut MAF:n työstä
MAF Finland on solminut sopimuksen Suomen Verkkomaksu Oy:n kanssa lahjoitusmaksujen välittämisestä. Tämän palvelun avulla MAF saa edullisesti lahjoitusmahdollisuuden kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta.
MAF otti maailmanlaajuisesti käyttöön uuden logon. Uuden logon käyttöönotto on historiallista myös sen vuoksi, että aiemmin Australian, Euroopan ja Pohjois-Amerkikan MAF-organisaatioilla on ollut omat logonsa. Nyt sama symboli yhdistää kaikki MAF:n osat toisiinsa kaikkialla myös Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa, missä MAF:n varsinainen toiminta ja avustustyö tapahtuu.
Nami on pieni, hyvin syrjäinen kylä Papua-Uusi-Guinealla. Kylästä on 7-tuntinen patikkamatka lähimälle lentopaikalle Edwakiin. Matka sairaalaan on vielä huomattavasti pidempi. Vakavat sairaustapaukset ovat suuri pelonaihe.
MAF Finland järjestää yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa PPL-teoriakurssin (JAR-FCL-vaatimusten mukainen yksityislentäjän teoriakurssi)
RSS ATOM