Ajankohtaista

Chris Ball lensi hiljattain koneellisen rokotteita ja tarpeita uuden klinikan avaamiseen Etelä-Sudanissa Longochukissa. Klinikka on osa Christian Mission Aid:n (CMA) työtä. Laskeutuminen sujui ongelmitta, vaikka kiitorata on melkein näkymätön ilmasta käsin ja kentän pinta on hyvin epätasainen - kiitos alueen suoperäisyyden. CMA:n henkilöstö oli innoissaan nähdessään rahdin, huolimatta siitä, että alueella on jälleen poliittista levottomuutta ja CMA miettii työntekijöidensä evakuoimista.
MAF Suomi tukee suomalaisten lahjoitusten avulla MAF:n lentoja ja työtä erityisesti Mongoliassa ja Itä-Afrikassa. Varoilla hankintaan polttoainetta MAF:n avustuslentoja varten sekä tuetaan kehitysmaiden ihmisten koulutusta.
MAF Suomi kutsuu ammattilentäjä-lentokoneinsinööri Erik Korpijärven lentotoiminnan vapaaehtoisjohtajaksi
Tosin neljä moottoripyörää ja kaksi pyörää eivät jättäneet tilaa niiden kuljettajille, kun Mike Dupuis lensi ne Jubasta Waun kaupunkiin Etelä-Sudanissa. Tämä MAF:n lento on osa hanketta, jolla parannetaan tyttöjen koulutusta.
MAF vihki käyttöön uuden Kodia-lentokoneen elokuun lopussa. Lahjoitusvaroin ostettu kone palvelee lähetystyöntekijöitä, avustustyöntekijöitä, sairaanhoitotiimejä, raamatunkääntäjiä sekä sairaita ja apua tarvitsevia.
Renkin kaupunki Etelä-Sudanissa on ollut ennenkin väkivaltaisuuksien näyttämönä, mutta Medairin hernkilöstö joutui täysin sen yllättämäksi. MAF:n kahdella evakuointilennolla työntekijät pääsivät turvaan.
MAF:n lennoilla helpotetaan hankalien kulkuyhteyksien takana asuvia maasai-heimoja pääsemään terveydenhuollon piiriin.
RSS ATOM