Ajankohtaista

MAF Suomi on mukana useilla tämän kesän kristillisillä kesäjuhlilla. Tarkoituksena on antaa juhlavieraille omakohtaisia kokemuksia lentämisestä ja tutustuttaa vieraat MAF:n upeaa työhön kehitysmaissa.
Tule tutustumaan MAF:n työhön ja siihen, miten MAF:n työhön hakeudutaan
Peter ja Tiina Higham kertovat työstään ja elämästään Yirkkalasta Arnhemlandissa Pohjois-Australiassa
Jason Russell on Kaliforniasta kotoisin oleva itsenäinen baptistilähetyssaarnaaja. Hän palvelee Papua-Uusi-Guinealla päätehtävänään perustaa uusia seurakuntia. Vuonna 2005 hän muutti perheineen pienenpienelle Wipimin lähetysasemalle maan lounaisosiin. Voisi turvallisin mielin sanoa, että harva meistä on yhtä syrjäisessä kolkassa käynyt, kuin missä Wipim sijaitsee. Sähköäkin on saatavilla vain ilta-aikaan kello kuuden ja kymmenen välillä yhden ainoan generaattorin tuottamana.
Tervetuloa MAF Suomen ja lähetyslentäjien joulujuhlaan 12.12. klo 1800-2000. Juhla järjestetään Helsinki-Malmin lentoasemalla, 00700 Helsinki. Lentoaseman päärakennuksessa ravintola Hello cafe´n tiloissa. Tervetuloa taivaallisten asioiden äärelle! Muista ilmoittautua!
MAF Suomi alkaa koota omarahoitusosuutta lääkäreiden jatkokoulutusta varten Mongoliassa. Hankkeessa pyritään kouluttamaan yli 200 mongolialaista lääkäriä ymmärtämään ilmateitse tapahtuvan potilaskuljetuksen haasteita
M23 kapinnalliset valtasivat Goman kapungin - MAF evakuoi työntekijöitään ja muita avustustustyöntekijöitä Itä-Kongosta ja on valmiudessa lentämään lisää ihmisiä turvaan
RSS ATOM