Ajankohtaista

Lähitulevaisuudessa myös lentäminen voi olla päästötöntä ja lisäksi hiljaista, yksinkertaista, nopeaa ja edullista. Ekologista teknologiaa otetaan käyttöön lentämisessä vauhdilla. Miten Suomi pysyy tässä kehityksessä mukana? Näitä kysymyksiä pohditaan 6.3. järjestettävässä konferenssissa Helsingin Oodissa.
Hammaslääkäri Bobby Alston kiittää MAF:ia: ” Alkuun paikalliset olivat hyvin epäluuloisia, mutta viikon lopulla he pyysivät meitä tulemaan takaisin mahdollisimman pian! MAF auttaa meitä säästämään aikaa ja vaivaa, niin että meillä on enemmän aikaa tehdä työtä klinikalla. Kiitos, että olette täällä!”
OH-CMP:n siirtolennolla Aarno Alanteen ja Olavi Kumpulaisen hymy oli herkässä. Uusi Lycoming-moottori on asennettu! Tule mukaan toimintaamme ja lentäjäiltaamme kuulemaan, miten konettamme operoidaan Malmin lentokentältä.
MAF Indonesia ja Helivida tekevät edelleen kiinteää yhteistyötä, jotta saaren niihin osiin saadaan kuljetettua apua, joihin ei edelleen päästä maitse. Palun eteläpuolinen päätie on edelleen poikki maanvyörymien takia.
Filippiinejä moukaroinut hurrikaani on talttumassa, mutta avustustöitä tehdään edelleen sateessa ja satunnaisissa ukkosmyrskyissä. MAF on ollut mukana tekemässä niin kartoituslentoja avuntarpeesta kuin pakkaamalla avustustarpeita - koko paikallinen MAF:n henkilöstö on tarttunut toimeen lapsia myöten.
Keniassa Entasekeran kiitoradalta nousuunlähtö onnistuu vain ilman lastia ja matkustajia. MAF mietti miten matkustajat saataisiin lennätettyä myös takaisin Nairobiin. Ratkaisu löytyi yllättäen läheltä.
RSS ATOM