Ajankohtaista

Timor-Lestessä paikan ensiapulennolle saava potilas on usein todella huonossa kunnossa. Monesti kyseessä on hengitysongelmista kärsivä vauva, tai synnytyskomplikaatioista kärsivä juuri synnyttänyt äiti. MAF:n lentäjien puolisot halusivat näyttää sairaille, että he välittävät potilaista myös lennon jälkeen.
Useampaan MAF Kenian koneeseen on tehty viime vuoden aikana lentotekniikan päivitys. Kaksi uutta kosketusnäytöllistä paneelia tarkoittavat tulevaisuudessa parannettua turvallisuutta ja mahdollisuutta lisärahtiin.
Suomen Lähetyslentäjät mukana Rautalammin rovastikunnan lähetyspyhän messussa. Pieksämäen Uusi kirkko su 23.4. klo 10.00
Chris Lukkienin väistyessä tehtävästä uusiin haasteisiin, MAF Internationalin johtoon on valittu Dave Fyock, joka on palvellut MAF:ia jo 25 vuoden ajan niin lentäjänä kuin johtotehtävissä.
Tapahtuman järjestäjinä ovat Harjavallan ja Kokemäen seurakunnat, Piikajärven ilmailuyhdistys sekä MAF Suomi. Siiville-tapahtumassa voit tutustua konkreettisesti purje- ja moottorilentämiseen sekä lähetystyöhön.
Mutavyöry iski Kutacaneen 12.4. klo 6 aamulla. Kutacane sijaitsee 1,5 tunnin lentomatkan päässä MAF:n tukikohdasta Banda Acehista. Lähin kaupunki Medan sijaitsee Kutacanesta kuuden tunnin ajomatkan päässä, mutta tällä hetkellä tuo tie on käyttökelvoton. Vaihtoehtoinen reitti vie 25 tuntia ja siksi MAF:n on mahdollista auttaa viemällä Kutacaneen avustustyöntekijöitä, jotka voivat auttaa rakentamaan väliaikaisia asumuksia ja keittomahdollisuuksia.
RSS ATOM