Ajankohtaista

OH-MAF-museokoneen kiertueella on kiertänyt myös arvonta, jonka pääpalkintona on kuumailmapallolento. Ensimmäinen kuumailmapallolento meni Espooseen, tämän kerran palkinto matkaa Saloon.
Timor-Lestessä paikan ensiapulennolle saava potilas on usein todella huonossa kunnossa. Monesti kyseessä on hengitysongelmista kärsivä vauva, tai synnytyskomplikaatioista kärsivä juuri synnyttänyt äiti. MAF:n lentäjien puolisot halusivat näyttää sairaille, että he välittävät potilaista myös lennon jälkeen.
Useampaan MAF Kenian koneeseen on tehty viime vuoden aikana lentotekniikan päivitys. Kaksi uutta kosketusnäytöllistä paneelia tarkoittavat tulevaisuudessa parannettua turvallisuutta ja mahdollisuutta lisärahtiin.
Suomen Lähetyslentäjät mukana Rautalammin rovastikunnan lähetyspyhän messussa. Pieksämäen Uusi kirkko su 23.4. klo 10.00
Chris Lukkienin väistyessä tehtävästä uusiin haasteisiin, MAF Internationalin johtoon on valittu Dave Fyock, joka on palvellut MAF:ia jo 25 vuoden ajan niin lentäjänä kuin johtotehtävissä.
RSS ATOM